Ontruiming Heerenveen

De Vries Ontruiming: het bedrijf dat u kunt inschakelen voor de ontruiming van een woning of pand in Heerenveen. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Daarom komen wij volledig vrijblijvend bij u langs om te kijken welke woning of pand ontruimd moet worden. Een ontruiming in Heerenveen kost veel tijd en is iets waar u tegenop kunt zien. Wij snappen dat dit ook nog eens zwaar werk is en staan daarom voor u klaar om de klus te klaren. Voor elke vorm van ontruiming kunt u De Vries Ontruiming inschakelen in Heerenveen en omgeving.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
huis leeghalen Hoogeveen

Waarom ontruiming in Heerenveen?

Een bedrijfspand of woning kan om verschillende redenen worden ontruimd. Hierbij kan gedacht worden aan het ontruimen van een woning na een overlijden, bij het verhuizen naar een wooncentrum of bij een normale verhuizing. Bij een bedrijfsontruiming kunt u denken aan een verhuizing, bedrijfsbeëindiging, na brand- of waterschade of bij nieuwbouw. Bij De Vries ontruiming kun u kiezen voor een boedelruiming. Hierbij wordt alleen de meubilair uit het huis gehaald. Bovendien kunt u er ook voor kiezen om het huis door ons te laten schoonmaken. Zo hoeft u helemaal niet meer om te kijken naar het huis.

Schoonmaak na ontruiming Heerenveen

Wilt u de sleutel van bijvoorbeeld uw huurwoning inleveren? In de meeste gevallen vindt voor deze overhandiging een inspectieronde plaats. Een eis van de verhuurder is, naast de ontruiming in Heerenveen, vaak ook dat de ruimte schoon moet worden opgeleverd. Wij zijn gespecialiseerd in het schoon en smetvrij opleveren van huizen. Naast schoonmaakdiensten helpt De Vries Ontruiming, indien nodig, ook graag bij uw tuin- en onderhoudswerkzaamheden. Bent u nieuwsgierig wat wij voor uw pand of woning kunnen betekenen? Maak dan gerust aan afspraak. We kijken dan samen met u waar wij u bij kunnen helpen.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming
inboedel opkopen

Inboedel opkopen

Opruimen en ontruimen van de inboedel is niet het enige dat wij aanbieden. Het verkopen van de inboedel behoort ook tot de dienstverlening van De Vries Ontruiming. Uw inboedel verkopen is alleen mogelijk in combinatie met een ontruiming in Heerenveen of omstreken. Wij nemen in overleg de inboedel van u over. We stellen na het ontruimen de waarde vast. Uw spullen worden naar waarde geschat door onze ervaren taxateurs. U heeft bij De Vries Ontruiming de mogelijkheid om het bedrag uitbetaald te krijgen of we brengen het bedrag in mindering op de offerte.

Contact ontruiming Heerenveen

Heeft u nog vragen over de ontruiming van uw woning en pand in Heerenveen of omgeving?  Of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak. De Vries Ontruiming denkt graag met u mee.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken