Waarom woningontruiming Leeuwarden?

Het ontruimen van een woning kan om verschillende redenen nodig zijn. Gaat u verhuizen en moet uw pand kaal opgeleverd worden? Of heeft u een dierbare verloren en moet de woning leeggehaald worden? In dergelijke situaties schakelt u De Vries Ontruiming in. Wij weten in welke situatie welke vorm van woningontruiming toegepast moet worden. Bij een boedelruiming bijvoorbeeld, halen wij alleen het meubilair uit de woning. Kiest u voor deze vorm van woningontruiming Leeuwarden, dan bent u zelf verantwoordelijk voor de schoonmaakwerkzaamheden. Wilt u helemaal geen omkijken meer naar de woning, dan raden wij aan om ook gebruik te maken van de mogelijkheid tot een grote schoonmaak na de ontruiming. Wij staan voor u klaar bij:

– Woningontruiming Leeuwarden bij een verhuizing
– Woningontruiming Leeuwarden na overlijden
– Verhuizing naar een woonzorgcentrum

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Meer Dan Alleen Woningontruiming Leeuwarden

Meer dan professionele woningontruiming Leeuwarden

Een woning ontruimen is iets waar u behoorlijk tegen op kunt zien. Het kost veel tijd en is bovendien zwaar werk. Heeft u niet de mankracht of simpelweg geen tijd om uw huis leeg te halen? Schakel dan De Vries Ontruiming in voor woningontruiming Leeuwarden. U kunt bij ons ook terecht voor de professionele ontruiming van uw bedrijfspand of kleine klussen in huis waar u zelf niet aan toekomt. Denkt u bijvoorbeeld aan het opruimen van uw garage, de opschoning van uw berging of grote en kleine tuinklussen. U kunt tevens bij ons terecht voor de het opruimen (en zelfs verkopen) van uw inboedel. We nemen (een deel van) uw inboedel graag in overleg met u over. Zodra we uw woning of kantoorpand hebben ontruimd, stellen we samen de waarde vast. Onze taxateurs hebben jarenlange ervaring en kunnen uw spullen naar waarde schatten. Het bedrag waar we op uitkomen, kunnen wij uitbetalen, maar ook in mindering brengen op de offerte.

Wij denken met u mee

De Vries Ontruiming begint altijd met een inventarisatie. Wij kijken naar wat er moet worden ontruimd en maken vervolgens een offerte. Gaat u akkoord, dan spreken we samen een datum af voor de woningontruiming Leeuwarden.

Woningontruiming Leeuwarden en meer

Wij zijn in te schakelen voor iedere vorm van woningontruiming. Wij regelen graag uw boedelinruiming, maar kunnen ook uw volledige woning bezemschoon opleveren. Zo heeft u ook na de ontruiming niets meer om handen en zijn alle schoonmaakwerkzaamheden al verricht. De Vries Ontruiming is altijd discreet en vakkundig en gaat zorgvuldig met uw spullen om.

Voor woningontruiming Leeuwarden kunt u op ieder moment terecht bij De Vries Ontruiming. Wij zijn ook werkzaam in andere steden in Friesland, waaronder Drachten en Heerenveen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of onze andere diensten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze ervaren medewerkers adviseren u en denken graag met u mee!

Maak een afspraak


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak een afspraak