Voor woningontruiming en andere klussen in en om uw woning in Assen

Als uw woning in Assen ontruimd is, is het wel zo prettig dat deze direct grondig schoon wordt gemaakt. Ook dat kan De Vries voor u doen. Wij bieden naast woningontruiming Assen een schoonmaakdienst aan voor een scherpe prijs. Ook kunt u ons inschakelen voor kleine klusjes in en om het huis. Denk hierbij aan het onderhoudswerkzaamheden, het opruimen van garages en bergingen en tuinwerkzaamheden.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woningontruiming Assen 1.jpeg (1)

Voor grondige woningontruiming in Assen

Wilt u uw woning in Assen ontruimen? Bij De Vries begint iedere klus met een inventarisatie. Een van onze ervaren specialisten zal bij u thuis een inschatting maken van de nodige werkzaamheden en op basis van deze informatie een offerte opmaken. Zo weet u direct wat u kunt verwachten. Bij de Vries kunt u er ook voor kiezen om uw inboedel te verkopen het bedrag wat daar uitkomt kan aan u uitbetaald worden of in mindering worden gebracht op uw offerte. Als u akkoord gaat met de offerte spreken we vervolgens samen een datum af voor de woningontruiming. Wij geven u genoeg om alle spullen uit te zoeken.
Afspraak maken

De Vries denkt met u mee

Mochten wij iets tegenkomen dat geen bestemming heeft, dan bewaren we dit uiteraard voor u. Wij zijn een betrouwbare partij en gaan dan ook zorgvuldig en discreet met uw spullen om. Spullen die weg kunnen worden op milieubewuste wijze afgevoerd en verwerkt. Hierdoor werken we op een duurzame manier en dragen ook ons steentje bij aan het milieu. Heeft u interesse in woningontruiming in Assen of interesse in een van onze andere diensten zoals kleine klusjes? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken we graag samen naar alle mogelijkheden!


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken