Garage opruimen

Door uw garage op te ruimen ontstaat er weer voldoende ruimte om bijvoorbeeld uw gereedschap, tuinspullen en fietsen op te slaan. Een mooi voorbeeld van nuttige maar klein klusjes.

Berging opschonen

In een berging stopt u makkelijk veel spullen, daar is het tenslotte voor. Als u er echter even goed doorheen gaat, zult u zien dat u veel handige ruimte opvult met vaak onnodige dingen. Woningontruiming De Vries schoont uw berging graag op.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Kleine Klusjes In De Tuin

Kleine klusjes in de tuin

Tuinklussen komen ook steeds vaker voor, omdat niet iedereen groene vingers heeft. Wanneer u letterlijk door het onkruid de tuin niet meer ziet toveren wij uw tuin weer om tot een prachtige plek.

Uiteraard zijn er nog veel meer kleine klussen te bedenken waar u zelf niet aan toe komt. Informeer dan naar de mogelijkheden.

Zolder leeghalen en ontruimen

Moet er een slaapkamer bij komen? Dan is de zolder een goede optie, alleen deze staat vaak vol met spullen. Er moet natuurlijk eerst ruimte vrijkomen om een extra kamer te realiseren. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare spullen netjes worden opgeruimd en geven u de mogelijkheid de zolder functioneel te kunnen gebruiken.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken