Kleine klusjes zoals garage opruimen

Door uw garage op te ruimen ontstaat er weer voldoende ruimte om bijvoorbeeld uw gereedschap, tuinspullen en fietsen op te slaan. Een mooi voorbeeld van nuttige maar klein klusjes waarbij De Vries Woningontruiming u kan ondersteunen. Veel kleine klusjes zijn namelijk een aardige stap om aan te beginnen. Dit begrijpen wij maar al te goed, daarom helpen wij u graag bij het uitvoeren van de kleine klusjes, zodat u uw tijd kunt besteden aan belangrijkere zaken.

Berging opschonen

In een berging stopt u makkelijk veel spullen, daar is het tenslotte voor. Als u er echter even goed doorheen gaat, zult u zien dat u veel handige ruimte opvult met vaak onnodige dingen. Woningontruiming De Vries schoont uw berging graag op.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Kleine Klusjes In De Tuin.jpg (1)

Kleine klusjes in de tuin

Tuinklussen komen ook steeds vaker voor, omdat niet iedereen groene vingers heeft. Wanneer u letterlijk door het onkruid de tuin niet meer ziet toveren wij uw tuin weer om tot een prachtige plek. Met onze specialisme weten wij precies hoe we de beste resultaten voor uw tuin kunnen behalen. Uiteraard zijn er nog veel meer kleine klussen te bedenken waar u zelf niet aan toe komt. Informeer dan naar de mogelijkheden.

Informeer naar de mogelijkheden!

Kleine klusjes zoals de zolder leeghalen

Moet er een slaapkamer bij komen? Dan is de zolder een goede optie, alleen deze staat vaak vol met spullen. Er moet natuurlijk eerst ruimte vrijkomen om een extra kamer te realiseren. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare spullen netjes worden opgeruimd en geven u de mogelijkheid de zolder functioneel te kunnen gebruiken. Naast kleine klusjes en het ontruimen van woningen zijn we ook gespecialiseerd in het ontruimen van bedrijfspanden. Meer weten? Neem dan eens contact met ons op!


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken