Duurzaam inboedel opruimen

Wanneer u zelf niet aan inboedel opruimen toekomt – bijvoorbeeld door fysieke ongemakken of door tijdgebrek – helpen wij u graag. Onze werknemers doen er alles aan om de ruimte fris en netjes voor u of een volgende huurder achter te laten. Onze werkwijze is duurzaam. Het restafval dat tevoorschijn komt tijdens het opruimen wordt op milieuvriendelijke wijze gedeponeerd op de daarvoor bestemde locaties. Zo wordt u volledig ontlast. Opgeruimd staat netjes!

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Inboedel Opruimen Door Experts

Zolder leeghalen of opruimen

Moet er een slaapkamer bij komen? Dan is de zolder een goede optie, alleen deze doet vaak dienst als ‘rommelkamer’ en staat vol met spullen. Wij zullen de kamer en inboedel opruimen en ervoor zorgen dat uw kostbare spullen netjes worden geordend. We bieden u daarmee de mogelijkheid om de zolder functioneel te gebruiken.

Berging of schuur opruimen

In een berging stopt u gemakkelijk veel spullen, daar is hij tenslotte voor. Als u er echter even goed doorheen gaat, zult u zien dat u veel handige ruimte opvult met onnodige dingen. Woningontruiming De Vries schoont uw berging of schuur op door de inboedel op te ruimen. Door onze werkzaamheden ontstaat er weer voldoende ruimte voor uw gereedschap, tuinspullen en fietsen.

Magazijn opruimen

Ook als ondernemer kunt u in de loop der jaren veel spullen verzamelen. Ze belanden op den duur in het magazijn, om er nooit meer uit te komen! De boel eens flink onderhanden nemen en met een schone lei beginnen? Laat ons helpen, want ook kleine klusjes gaan wij bij De Vries Woningontruiming niet uit de weg!

Inboedel Opruimen Met Hulp Van E

Inboedel opkopen

Laat u een ruimte door ons opruimen en heeft u spullen die u kwijt wilt? Dan is het wel zo handig als u daar meteen vanaf bent! Wij bieden de mogelijkheid om inboedel aan onze te verkopen. Deze mogelijkheid bieden we uitsluitend aan in combinatie met onze dienst. We kopen geen losse inboedel op. Dus plan eens een afspraak in om uw inboedel te laten opruimen.

Lees meer


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken