Created with Sketch.
Bel mij terug
Created with Sketch.
Bel mij terugInboedel laten opruimen door de Vries

Wanneer u zelf niet aan opruimen toekomt, bijvoorbeeld door fysieke ongemakken, helpen wij u graag. Opruimen is één van onze specialisaties. Onze werknemers doen er alles aan om de ruimte fris en netjes voor u of een volgende huurder achter te laten.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
inboedel opruimen

Duurzaam opruimen

Het restafval dat tevoorschijn komt tijdens het opruimen wordt op milieuvriendelijke wijze gedeponeerd op de daarvoor bestemde locaties. Zo wordt u volledig ontzien van alle werkzaamheden.

Berging opruimen

In een berging stopt u makkelijk veel spullen, daar is het tenslotte voor. Als u er echter even goed doorheen gaat, zult u zien dat u veel handige ruimte opvult met vaak onnodige dingen. Woningontruiming De Vries schoont uw berging graag op. Door het opruimen ontstaat er weer voldoende ruimte om bijvoorbeeld uw gereedschap, tuinspullen en fietsen op te slaan.

Zolder leeghalen of opruimen

Moet er een slaapkamer bij komen? Dan is de zolder een goede optie, alleen deze staat vaak vol met spullen. Er moet natuurlijk eerst ruimte vrijkomen om een extra kamer te realiseren. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare spullen netjes worden opgeruimd en geven u de mogelijkheid de zolder functioneel te kunnen gebruiken.

Magazijn opruimen

Ook als ondernemer kunt u in de loop der jaren veel spullen verzamelen. Ze belanden op den duur in het magazijn, om er nooit meer uit te komen! De boel eens flink onderhanden nemen en met een schone lei beginnen? Laat ons helpen!

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat De Vries voor u kan betekenen? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het opruimen van uw inboedel.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken