Woningontruiming door professionals uit Friesland

Het ontruimen van een woning is voor velen een vervelende klus. De ene klant heeft lichamelijke klachten en de andere heeft simpelweg geen tijd. Wat u reden ook is, De Vries Woningontruiming in Friesland klaart de klus graag voor u!

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woningontruiming Friesland

De Vries denkt met u mee

Wij beginnen altijd eerst met een inventarisatie. We kijken naar wat er moet worden ontruimd en maken vervolgens een offerte. Gaat u akkoord, dan spreken we samen een datum af voor de ontruiming. Mochten we tijdens de ontruiming persoonlijke spullen tegenkomen, dan houden we deze uiteraard voor u apart. Het gebeurd regelmatig dat er iets opduikelt waarvan klanten niet wisten dat het er nog was. Uiteraard gaan wij altijd discreet om met uw spullen. De spullen die wel verwijderd moeten worden, voeren we af naar een hiervoor bestemde locatie.
Afspraak maken

Woningontruiming en opschoning van uw woning in Friesland

Als uw woning in Friesland is ontruimd is het wel zo fijn dat deze schoon achter wordt gelaten. Wij bieden dan ook een schoonmaakdienst aan. Wij laten uw woning bezemschoon achter. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het opruimen en opschonen van uw garage, tuin, zolder of berging.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken