Woningontruiming door professionals uit Friesland

Het ontruimen van een woning is voor velen een vervelende klus. De ene klant heeft lichamelijke klachten en de andere heeft simpelweg geen tijd. Wat uw reden ook is, De Vries Woningontruiming in Friesland klaart de klus graag voor u!

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woningontruiming Friesland, Het Resultaat

De Vries denkt met u mee

Zoals onze naam al aangeeft zijn wij een ontruimingsbedrijf in Friesland. Wij zitten al jaren in het vak en weten hoe we een klus volgens een efficiƫnte werkwijze moeten klaren. Voordat we starten met de woningontruiming in Friesland, beginnen we altijd eerst met een inventarisatie. We kijken naar wat er moet worden ontruimd en maken vervolgens een offerte. Gaat u akkoord, dan spreken we samen een datum af voor de woningontruiming in Friesland. Mochten we tijdens de ontruiming persoonlijke spullen tegenkomen, dan houden we deze uiteraard voor u apart. Het gebeurd regelmatig dat er iets opduikelt waarvan klanten niet wisten dat het er nog was. Uiteraard gaan wij altijd discreet om met uw spullen. De spullen die wel verwijderd moeten worden, voeren we af naar een hiervoor bestemde locatie.

Woningontruiming en opschoning in Friesland

Als uw woning in Friesland is ontruimd is het wel zo fijn dat deze schoon achter wordt gelaten. Wij bieden dan ook een schoonmaakdienst met kleine klusjes aan. Wij laten uw woning bezemschoon achter. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het opruimen en opschonen van uw garage, tuin, zolder of berging. Op zoek naar een betrouwbare partner voor de ontruiming in Friesland? of benieuwd naar onze andere diensten? Neem dan contact met ons op, bij De Vries Woningontruiming helpen we u graag verder.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken