Woningontruiming Oosterwolde

Moet u woning in Oosterwolde ontruimd of opgeruimd worden, maar heeft u geen tijd, heeft u lichamelijke gebreken, niet de juiste middelen of heeft u simpelweg geen zin? Dan bent u bij De Vries Woningontruiming aan het juist adres. Wij klaren de klus snel en voor een scherpe prijs! Als u ons inschakelt voor een woningontruiming in Oosterwolde gaan we allereerst met u om tafel. We bespreken u wensen en inventariseren wat er ontruimd moet worden. Op basis van deze informatie maken we een plan inclusief offerte. Zo weet u precies wat er gaat gebeuren en wat het gaat kosten. U komt bij ons niet voor verassingen te staan! Vervolgens stemmen we met u een geschikte datum af voor de uitvoering van de woningontruiming en het opruimen van uw inboedel.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woningontruiming Oosterwolde Het Resultaat

De Vries in Oosterwolde voor woningontruiming en meer

Woningontruiming is een van onze voornaamste activiteiten. Wij worden vooral van ingeschakeld voor het ontruimen van woningen van naasten die onlangs zijn overleden. Wij klaren deze klus graag voor onze klanten, want zij hebben in deze moeilijke tijd wel wat anders aan hun hoofd. Naast woningontruiming kunt u ons inschakelen voor het opruimen en schoonmaken van woningen en panden in Oosterwolde en omstreken. Ook voeren wij kleine klussen in en om het huis uit.

Afspraak maken

De Vries denkt met u mee

Wij gaan altijd discreet om met uw persoonlijke spullen. Spullen die verwijderd moeten worden, voeren we af naar daarvoor bestemde locaties. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Plan dan hieronder een geheel vrijblijvende afspraak in of neem contact met ons op!


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken