Werkwijze De Vries Ontruiming

Het opleveren van een woning wordt vaak gezien als een grote last, en dat begrijpen wij. Als professionele ontruimer zijn wij er voor u om deze last zoveel mogelijk uit handen te nemen. Wij hebben diverse klanten en willen iedereen voorzien van perfecte service. Daarom hanteren wij een vaste gestructureerde aanpak voor onze diensten:

1. Aanvraag
Maak eenvoudig een vrijblijvende afspraak voor een inventarisatie van de inboedel en de ontruiming. Wij nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om uw opdracht kort te bespreken en om een afspraak te maken bij u op locatie. U kunt ons ook eenvoudig telefonisch bereiken.

2. Inventarisatie op locatie
Om de situatie goed te bekijken plannen we een afspraak in om langs te komen bij u op locatie. We nemen rustig de tijd om de werkzaamheden te bespreken, zo kan er een goed beeld gevormd worden van uw wensen en opdracht.

3. Offerte op maat (direct op locatie)
Elke ontruiming is uniek, daarom stellen we voor elke opdracht een persoonlijke offerte op. De offerte ontvangt u direct op locatie, zo weet u precies wat de kosten zijn en wanneer wij de ontruiming kunnen uitvoeren.

4. Ontruiming
Uit ervaring weten wij dat er tijdens het ontruimingsproces persoonlijke eigendommen gevonden kunnen worden. Vooraf geeft u akkoord dat u afstand doet van uw inboedel. Waardevolle spullen worden mogelijk nog achtergehouden, tenzij u expliciet heeft aangegeven dat alles van waarde al verdeeld is. Ons doel is u volledig te ontzorgen tijdens uw woningontruiming of bedrijfsontruiming.

5. Oplevering
Naast het ontruimen van een ruimte bieden wij ook diverse herstelwerkzaamheden aan. U kunt ons daarnaast ook inschakelen voor een grondige eindschoonmaak. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. U vindt bij ons alles onder één dak, van A tot Z geregeld.

6. Wat gebeurt er met de spullen?

De spullen komen altijd goed terecht. Alle bruikbare spullen kunnen in partijen verkocht worden. Denk aan tafels en stoelen die als sets samengaan. Daarnaast kunnen bruikbare spullen bij lokale kringloopwinkels terecht komen. Zo kan inboedel een goed 2e leven krijgen.

Kleding brengen we vrijwel altijd naar de kledingbank. Hiermee kunnen we anderen helpen aan goede kleding, zonder dat dit de hoofdprijs hoeft te kosten. Niet-bruikbare kleding wordt op de correcte wijze afgevoerd. Handdoeken brengen we naar de vogelopvang. Hiermee kunnen gewonde vogels goed verzorgd, verwarmd en geholpen worden.

Bruikbare levensmiddelen en op datum voedingsmiddelen brengen we naar weggeefkasten. Hiermee dragen we ook weer een extra steentje bij voor degenen die het goed kunnen gebruiken.

Tot slot worden elektrische apparaten en matrassen op de juiste wijze gerecycled bij specialistische bedrijven. Op deze manier worden alle goederen ofwel goed gebruikt voor een 2e leven ofwel goed afgebroken.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken