Wij denken bij de woningontruiming in Drachten

Als wij aan de slag gaan en persoonlijke zaken tegenkomen tijdens de woningontruiming in Drachten, nemen we contact met u op. Het gebeurt namelijk vaak dat er persoonlijke spullen opduiken waarvan klanten dachten dat ze er niet meer waren. Hier gaan we uiteraard discreet mee om! Spullen die wel moeten worden verwijderd worden altijd op milieubewuste wijze afgevoerd.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woningontruiming Drachten Door De Vries Woningontruiming

Voor professionele woningontruiming Drachten

De Vries Woningontruiming is gespecialiseerd in woningontruiming, zoals de naam natuurlijk al aangeeft. Wij zitten jaren in het vak en gaan efficiƫnt en discreet te werk. U kunt ons ook inzetten voor woningontruiming op andere plaatsen in Friesland, zoals Heerenveen en Leeuwarden.

Een woningontruiming in drachten begint bij De Vries altijd met een inventarisatie. Een specialist maakt een inschatting van de werkzaamheden en maakt vervolgens een duidelijke offerte voor u op. Zo weet u precies wat er gaat gebeuren en wat het gaat kosten. Als u akkoord gaat spreken we samen met u een datum af voor de woningontruiming.

Als wij aan de slag gaan en persoonlijke zaken tegenkomen, nemen we contact met u op. Het gebeurt namelijk vaak dat er persoonlijke spullen opduiken waarvan klanten dachten dat ze er niet meer waren. Hier gaan we uiteraard discreet mee om! Spullen die wel moeten worden verwijderd worden altijd op milieubewuste wijze afgevoerd.
Vrijblijvende offerte

Woningontruiming Drachten en meer

Vele mensen willen dat het huis schoon wordt achtergelaten na de woningontruiming. Wij bieden dan ook schoonmaakdiensten aan voor het schoon- en smetvrij maken van uw woning. Naast woningontruiming en schoonmaakdiensten kunt u ons inschakelen voor tuinwerkzaamheden, onderhoudswerkzaamheden en kleine klusjes. Denk hierbij aan klusjes als het opschonen van de berging en het opruimen van kamers en garages. De Vries Woningontruiming maakt u huis weer schoon en opgeruimd!

Wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze medewerkers in Drachten.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken