Huis ontruiming Friesland

Een huis dient veelal na ontruiming netjes te worden achtergelaten. Om deze reden heeft De Vries huisontruiming Friesland zijn dienstenpakket uitgebreid. Zo voeren wij schoonmaakwerkzaamheden uit, maar ook onderhoudswerkzaamheden en kleine klusjes. Wij laten het huis dat we ontruimen in Friesland en omstreken schoon en verzorgd achter, indien u dat van ons wenst.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woningontruiming Friesland

Woningontruiming in Friesland door ervaren specialisten

Het ontruimen van een huis is een flinke klus. Heeft u geen tijd of heeft u lichamelijk niet de kracht om dit te doen? Schakel een professional in. De Vries Huisontruiming in Friesland werkt met een scherp tarief en kan de klus snel klaren voor u.

De ontruiming van een huis begint bij De Vries altijd met een inventarisatie. We komen kosteloos langs om te inventariseren wat er moet gebeuren en wanneer dit moet gebeuren. Op basis hiervan maken we een offerte.

De Vries Woningontruiming denkt met u mee

Het gebeurt regelmatig dat we tijdens de huisontruiming in Friesland persoonlijke spullen tegenkomen. Hier gaan we zorgvuldig mee om. We zorgen ervoor dat deze spullen bij u of uw familie terecht komt. De overige spullen ontruimen we op milieuvriendelijke wijze.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken