Huisontruiming Friesland

Een huis dient vaak na de ontruiming netjes te worden achtergelaten. Om deze reden heeft De Vries Huisontruiming met Friesland haar dienstenpakket uitgebreid. Zo voeren wij schoonmaakwerkzaamheden uit, maar ook onderhoudswerkzaamheden en kleine klusjes. Wij laten het huis dat we ontruimen in Friesland en omstreken schoon en verzorgd achter, indien u dat van ons wenst.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Huisontruiming Friesland 1

Huisontruiming in Friesland door ervaren specialisten

Het ontruimen van een huis is een flinke klus. Heeft u geen tijd of heeft u lichamelijk niet de kracht om dit te doen? Schakel een professional in. De Vries Huisontruiming in Friesland werkt met een scherp tarief en kan de klus snel klaren voor u. De ontruiming van een huis begint bij De Vries altijd met een inventarisatie. We komen kosteloos langs om te inventariseren wat er moet gebeuren en wanneer dit moet gebeuren. Op basis hiervan maken we een offerte voor de huisontruiming in Friesland.

Lees meer over huisontruiming

De Vries Woningontruiming denkt met u mee

Het gebeurt regelmatig dat we tijdens de huisontruiming in Friesland persoonlijke spullen tegenkomen. Hier gaan we zorgvuldig mee om. We zorgen ervoor dat deze spullen bij u of uw familie terecht komt. De overige spullen ontruimen we op milieuvriendelijke wijze, zo is de huisontruiming in Friesland ook nog een duurzaam.

Contact De Vries Ontruiming

Heeft u nog vragen op het gebied van huisontruiming in Friesland of omgeving? Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u benieuwd naar de andere diensten die wij aanbieden? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak. Wij denken graag met u mee bij een huisontruiming in Friesland.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken