Woningontruiming Groningen

Bent u op zoek naar een specialist in woningontruiming in Groningen? Dan bent u bij De Vries Woningontruiming aan het juiste adres. Zoals de naam al aangeeft, zijn wij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontruimen en opschonen van uw woning in de omgeving van Groningen. Wij hanteren een duurzame werkwijze voor het leeghalen van uw woning in Groningen. Het restafval dat tevoorschijn komt tijdens de ontruiming, wordt op een milieuvriendelijke wijze gedeponeerd op de daarvoor bestemde locaties. Opgeruimd staat netjes!

Huisontruiming Groningen

Veel klanten schakelen De Vries Woningontruiming in als zij niet in staat zijn hun huis zelf te ontruimen of hier geen tijd voor hebben. Heeft u hier ook mee te maken? Laat de specialisten van De Vries Woningontruiming kosteloos en vrijblijvend langskomen voor een inspectie. Tijdens deze inspectie kijken wij wat er veranderd moet worden en maken we op basis hiervan een offerte op. Wij werken met scherpe tarieven om de ontruiming zo toegankelijk mogelijk te maken. Dit maakt ons de ideale partner voor uw huisontruiming in de omgeving van Groningen.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Schoonmaak Na Woningontruiming

Ontruiming Groningen

Het ontruimen van uw woning kan diverse redenen hebben, zoals bij een verhuizing, na het overlijden of bij een verhuizing naar een wooncentrum. Wij bieden u diverse soorten van ontruiming aan in Groningen. Zo kunt u bij ons terecht voor inboedelontruiming. Hierbij kunt u denken aan het weghalen van uw meubilair of het ontruimen van uw zolder. Heeft u hier nog schoonmaakwerkzaamheden nodig? Wij nemen graag de volledige zorg bij u weg, daarom kunt u er ook voor kiezen om uw woning door ons te laten schoonmaken. Wilt u meer weten over onze ontruimingswerkzaamheden in Groningen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bedrijfsontruiming Groningen

Naast het ontruimen van uw woning, bent u voor een bedrijfsontruiming in omgeving Groningen bij ons ook op de juiste plek. Beëindigt u een huurcontract? Dan moet u vaak het pand bezemschoon opleveren. Dit betekent dat u alles uit de ruimte moet halen, zoals scheidingswanden en eventueel verlaagde plafonds. Voor onze specialisten is de bedrijfsontruiming voor uw pand in Groningen een kleine moeite. Wij zorgen niet alleen dat alles uit uw pand is, maar zorgen dat uw pand ook schoon en smetvrij opgeleverd wordt.

Waarom ontruiming?

Het leeghalen van uw woning of pand kan diverse redenen hebben. De ontruiming van uw woning kan verschillende redenen hebben, zoals een verhuizing of een overlijden. Naast het ontruimen van uw woning kan het ook voorkomen dat uw bedrijf ontruimt dient te worden. De redenen voor een ontruiming van uw pand kunnen zijn:

  • Faillissement een bedrijf;
  • Een bedrijfsbeëindiging;
  • Verhuizing naar een ander pand;
  • Na brand- of waterschade;
  • Nieuwbouw van een bedrijfspand.

Wat uw reden tot ontruiming ook is, De Vries Woningontruiming staat voor u klaar.

Woningontruiming Groningen Contact

Over de Vries Woningontruiming

Voor professionele woningontruiming in Groningen gaat u naar De Vries Woningontruiming. Wij hebben jarenlange ervaring met het leeghalen van uw woning en het ontruimen van bedrijven, inboedel en nog veel meer! Wij zijn uw specialist op het gebied van woningontruiming. Wat u ook van ons vraagt, wij zijn flexibel, efficiënt en discreet. Zo kiezen wij altijd voor een persoonlijke aanpak. We komen vrijblijvend bij u langs om samen te kijken wat er ontruimd moet worden. Hierna ontvangt u een duidelijke offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent. De Vries Woningontruiming is werkzaam in de drie noordelijke provincies: Friesland, Groningen en Drenthe. Mocht u uit een ander gebied komen, dan kunt u contact met ons opnemen. Wie weet komen we ook nog bij uw huis buiten ons werkgebied.

Contact woningontruiming Groningen

Heeft u vragen met betrekking tot de woningontruiming van uw woning in Groningen? Geen probleem, onze specialisten nemen snel contact met u op. Wij zijn 24/7 bereikbaar en leveren persoonlijk maatwerk voor de ontruiming van uw woning. Wilt u een idee krijgen van het werk dat wij leveren? Neemt u dan gerust een kijkje op de website bij onze recente werken.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken