Laat De Vries Woningontruiming uw woning in Groningen op orde maken

Als u geen tijd, niet de juiste middelen of gewoon geen zin heeft om uw woning te ontruimen, schakel dan een professional in. De Vries Woningontruiming klaart de klus graag voor u! Wij komen voorafgaand aan de ontruiming bij uw langs om uw wensen te bespreken en te kijken wat er moet worden ontruimd. Vervolgens maken we een plan van aanpak en een offerte op. Bent u het hiermee eens? Dan spreken we samen een passende datum af waarop onze specialisten in uw woning of pand in Groningen aan de slag gaan.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woningontruiming Groningen

Voor complete woningontruiming in Groningen

De Vries Woningontruiming nabij Groningen heeft vele woningen en panden ontruimd. Wij bieden dan ook een brede dienstverlening aan aan verschillende type klanten. Een veel voorkomende dienst is en blijft toch het ontruimen van woningen. Vooral woningen van overledenen. Zo moeten woningen in bejaarden- of verzorgingstehuizen vaak snel worden ontruimd. Klanten die net een dierbare hebben verloren hebben wel wat anders aan hun hoofd, dus wij zijn blij hen te kunnen ontzien.

Naast woningontruiming kunt u gebruik maken van onze schoonmaakdienst. Tevens kunnen we u helpen bij kleine klusjes zoals het opschonen en opruimen van de garage, tuin, zolder en berging.
Afspraak maken

De Vries denkt met u mee

Mochten wij iets tegenkomen dat geen bestemming heeft, wordt dit bewaard. Wij gaan altijd discreet om met uw persoonlijke spullen.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken