Waarom bedrijf ontruimen?

Bedrijfsontruimingen kunnen in verschillende situaties uitkomst bieden. Vanwege een faillissement bijvoorbeeld, maar ook omdat u als ondernemer gaat verhuizen naar een groter (of kleiner) pand of omdat u de zaken in het buitenland voortzet. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw kantoorpand OP te ruimen. Dit gebeurt bijvoorbeeld na de oplevering van een nieuw bedrijfspand.

✪ Bedrijfsontruimingen bij bedrijfsbeëindiging

✪ Bedrijfsontruimingen bij verhuizing

✪ Bedrijfsontruimingen na brand- of waterschade

✪ Bedrijfsontruimingen bij nieuwbouw bedrijven

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Bedrijfsontruimingen De Vries.jp

Schoonmaak na bedrijfsontruimingen

Er kunnen verschillende eisen worden gesteld bij het opleveren van uw bedrijfspand. Naast het leeg achterlaten moet een pand soms ook in de originele staat worden opgeleverd. Wij kunnen de ruimte weer gereed maken voor oplevering. Dit betekent dat wij ook verlaagde plafonds, scheidingswanden, vloeren, etc. verwijderen. Wanneer deze werkzaamheden afgerond zijn kunnen wij ook de schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren. Zo zorgen we ervoor dat het pand weer verhuurd of verkocht kan worden. Met onze hulp is uw pand dus niet alleen snel ontruimd, maar ook schoon en smetvrij opgeleverd.

Inboedel verkopen

Wanneer u gaat verhuizen kunt u ervoor kiezen om uw kantoormeubilair – of een deel hiervan – mee te nemen naar de nieuwe bestemming. Besluit u om uw inboedel niet mee te nemen of stopt uw bedrijf? Dan kunt u ervoor kiezen inboedel te verkopen aan De Vries Ontruiming. Wij zijn namelijk opkoper van inboedel en hebben jarenlange ervaring met uw spullen naar waarde schatten. Voordat wij items van u overnemen schouwen wij de inboedel. Waardevolle items kunnen wij van u overnemen. Het bedrag waar we op uitkomen kunnen wij uitbetalen maar ook in mindering brengen op de offerte. Deze mogelijkheid bieden we uitsluitend aan in combinatie met een bedrijfsontruimingen. Wij kopen geen losse inboedel op.

Meer informatie inboedel verkopen

Bedrijfsontruimingen De Vries 1.

Maatwerk bedrijf ontruimen

Geen ontruiming is hetzelfde, daarom bieden wij maatwerk. Samen met u kijken we hoe we op de meest effectieve manier uw bedrijf kunnen ontruimen zodat de kosten laag blijven en u zich volledig kunt blijven concentreren op uw eigen werkzaamheden. We kunnen snel schakelen en vaak op korte termijn al uw bedrijf ontruimen. De Vries is werkzaam in het Noorden van Nederland en heeft ervaren medewerkers. We ontzorgen u als klant van A tot Z.

Meer dan bedrijfsontruimingen

Zoekt u iemand voor uw bedrijf ontruimen? Dan bent u bij De Vries dus aan het juiste adres. Maar dat is lang niet het enige wat wij doen, ook voor het ontruimen van woningen kunt u namelijk bij ons terecht. Als experts in bedrijfsontruimingen zijn wij namelijk naast bedrijfspanden ook gespecialiseerd in woningen. Daarnaast doen wij ook veel kleine klusjes zoals het opruimen van garages, zolders en bergingen en kleine klusjes in de tuin.

Onze diensten


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken