Wietplantage opruimen en demontage installaties

Een wietplantage opruimen vraagt om specialisme. Om een wietplantage te voorzien van licht en warmte, zijn vaak meerdere elektrische installaties aangelegd. Ons personeel weet precies hoe technische en elektrische installaties moeten worden gedemonteerd. Het ontmantelen en afkoppelen is zodoende ook geen probleem. Hierdoor is een wietplantage opruimen door De Vries Woningontruiming een snelle en veilige keus.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Wietplantage Opruimen Restafval

Restafval na wietplantage opruimen

Vaak komt er een hoop restafval tevoorschijn bij het opruimen en ontruimen van een wietplantage. Hierbij kunt u denken aan chemicaliën, lampen, koolstoffilters en overige elektrische installaties. Dit afval wordt door ons milieubewust gedeponeerd op daarvoor bestemde locaties. Om veilig een wietplantage op te ruimen is het kiezen voor specialisten dus een goede optie.

Resultaat Van Wietplantage Ontruimen

Wietplantage opruimen en dan?

Na het ontmantelen en demonteren wordt alles opgeruimd. Vervolgens kunnen we eventuele herstelwerkzaamheden uitvoeren zodat de woning klaar is om verkocht of verhuurd te worden. Wij zorgen ervoor dat er niks meer te zien is van de oorspronkelijke wietplantage zodat u met een gerust hart kijkers langs kunt laten komen. Voor meer info neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag! Ook met het ontruimen van uw woning, bedrijfspand of voor kleine klusjes.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken