Bedrijf ontruimen na opheffen

Bent u genoodzaakt uw bedrijf te moeten opheffen?  Vanwege een faillissement of omdat u als ondernemer gaat verhuizen naar het buitenland. Bij zo’n bedrijfsverandering komt er veel om de hoek kijken. U blijft bijvoorbeeld opgescheept met allerlei zaken zoals voorraden, inboedels en machines. De Vries Woningontruiming neemt u alles uit handen en zorgt ervoor dat uw gehele bedrijf ontruimd wordt. Wij zijn uw betrouwbare partner bij het ontruimen van uw bedrijf. Een opheffing van een bedrijf is geen leuke bezigheid, maar De Vries Woningontruiming zorgt ervoor dat uw inboedel een tweede thuis krijgt. Wij werken persoonlijk en professioneel. Denk bij het ontruimen van uw bedrijf aan De Vries Woningontruiming.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Bedrijf Opheffen 1.jpeg (1)

Bedrijf opruimen na bedrijf opheffen

Wanneer u de zaken – om welke reden dan ook – stopzet, dan moet u uw bedrijf ontruimen. Dat is een intensieve klus, waar u wellicht helemaal geen tijd voor heeft in deze drukke tijden. Wij nemen dan uw zorgen weg. De Vries Woningontruiming biedt ook de mogelijkheid om uw bedrijf op te ruimen in plaats van te ontruimen. Dit gebeurt bijvoorbeeld na de oplevering van een nieuw bedrijfspand. Het ontruimen van uw bedrijf nemen wij in allerlei gevallen op ons:

✪ Bedrijfsontruiming bij bedrijfsbeëindiging
✪ Bedrijfsontruiming bij verhuizing
✪ Bedrijfsontruiming na brand- of waterschade
✪ Bedrijfsopruiming bij nieuwbouw bedrijven

Een bedrijf ontruimen kan dus verschillende aanleidingen hebben. Deze gaan gepaard met verschillende eisen. Beëindigt u een huurcontract, dan moet u het pand bezemschoon opleveren. Dit betekent dat u ook verlaagde plafonds, scheidingswanden en vloeren moet verwijderen en dat u het kantoor schoon moet achterlaten. Met onze hulp is uw pand niet alleen snel ontruimd, maar ook schoon en smetvrij opgeleverd.

Persoonlijke eigendommen

Als wij uw bedrijf hebben ontruimd is er een grote kans dat wij nog persoonlijke eigendommen terugvinden. Als dit het geval is bij uw bedrijfsontruiming dan zorgen wij ervoor dat u op de hoogte wordt gebracht. U heeft daarbij de keuze om uw eigendommen terug te vragen. Wanneer u geen behoefte heeft aan de inboedel, dan kunnen wij deze van u overnemen. Onze taxateur bepaalt de waarde en wij betalen wij indien mogelijk uit, of brengen wij in mindering op de offerte.

Maatwerk bedrijf ontruimen

Geen ontruiming is hetzelfde, daarom bieden wij maatwerk. Samen kijken we hoe we op de meest effectieve manier kunnen ontruimen, zodat de kosten laag blijven en u zich volledig kunt blijven concentreren op uw eigen werkzaamheden. We kunnen snel schakelen en vaak op korte termijn al uw bedrijf ontruimen. Uw bedrijf opheffen is al vervelend genoeg. Laat de ontruiming daarom aan De Vries Woningontruiming over. We zijn onder anderen werkzaam in de 3 noordelijke provincies van Nederland: FrieslandGroningen en Drenthe. Mocht u in een ander gebied wonen, schroom dan niet om ons te bellen en vrijblijvend een afspraak te maken of een offerte op te vragen. Wij adviseren u graag bij het opheffen en ontruimen van uw bedrijf.

Afspraak maken


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

bedrijf opheffen