Huis leeghalen in Groningen

Wilt u uw huis laten leeghalen in Groningen? Schakel dan de specialisten van De Vries Ontruimingen in. Onze experts nemen u graag de lasten uit handen als het gaat om het leeghalen van uw woning. Wij komen allereerst bij u op locatie om de inboedel te bekijken en uw wensen aan te horen, zodat wij een plan kunnen opstellen om uw huis in Groningen leeg te halen. Op deze manier garanderen wij maatwerk en kunnen wij altijd rekening houden met uw wensen. Wij werken niet met foto’s van inboedel, maar met persoonlijk contact. Vertrouwen staat bij ons centraal.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Huis Leeghalen 2.jpeg (1)

Huis leeghalen in Groningen na overlijden

Door onze expertise en werkwijze zijn wij uw betrouwbare ontruimingspartner voor uw huis. Bent u zelf niet in staat om uw huis op te ruimen of is er een naaste van u overleden? Wij halen deze huizen in Groningen en omgeving leeg voor u. Naast Groningen zijn wij ook werkzaam in Friesland en Drenthe. Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag verder.

Wanneer een naaste komt te overlijden, dient diens woning vroeg of laat ook leeggehaald te worden. Wij begrijpen als geen ander, dat u daar tijdens de rouwperiode niet mee bezig bent. Onze specialisten nemen deze lasten graag op zich. Zij houden rekening met uw situatie, de (emotionele) waarde van de inboedel en uw persoonlijke wensen. Wij komen uw huis leeghalen in Groningen in tijden van rouwverwerking, zodat u zich op de belangrijke zaken kunt richten in deze moeilijke tijd.

Huis leeghalen in Groningen tijdens het verhuizen

Tijdens verhuizingen is het verschepen van inboedel en het leeghalen van huizen zeer belangrijk. Wanneer u hulp nodig heeft met het leeghalen van uw huis in Groningen, dan staan wij u bij. Wij komen graag bij u op locatie om de inboedel te bekijken en met u te inventariseren wat uw wensen zijn. Waar ligt bijvoorbeeld voor u (emotionele) waarde? Of wilt u de inboedel graag meteen verkopen? U hoeft zelf niet eens op locatie te zijn. Wanneer u geen tijd heeft, zullen onze specialisten discreet omgaan met uw inboedel en het feit dat wij bij u thuis zijn. Dit wordt uiteraard van te voren in een persoonlijk gesprek besproken.

Huis Leeghalen door experts

Contact De Vries Ontruimingen

Wilt u uw huis in Groningen laten leeghalen? Heeft u vragen over de mogelijkheden bij De Vries Ontruimingen of bent u benieuwd naar onze overige diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij staan u met plezier te woord. Ook maken zij graag een afspraak voor een persoonlijk gesprek bij u thuis om de inboedel te inventariseren.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken