De Vries Woningontruiming in Heerenveen maakt uw woning leeg en schoon

Als u De Vries Woningontruiming inschakelt voor een ontruiming in Heerenveen, komt een specialist uw kant op om vast te stellen wat er gebeuren moet. Op basis van een inventarisatie en overleg met u stellen wij een plan op, inclusief offerte. Voldoet dit aan uw eisen en past dit binnen uw budget? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag. We spreken met u een passende datum af en vaak zijn we na een aantal uren klaar. Dat is natuurlijk afhankelijk van het type ontruiming.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woningontruiming Heerenveen

Voor woningontruiming, schoonmaakdiensten en overige klussen in Heerenveen

Naast woningontruiming bieden wij een schoonmaakdienst aan. Ook kunnen we u helpen bij kleine klusjes zoals het opschonen en opruimen van de garage, tuin, zolder en berging . Wij zorgen er altijd voor dat uw woning helemaal leeg en perfect schoon is!
Afspraak maken

De Vries ontzorgt

Een van onze voornaamste activiteiten is het ontruimen van woningen en dan vooral woningen van overledenen. Als een dierbare is overleden staat u hoofd hier logischer wijze niet naar. Wij helpen u dan ook graag hierbij. Wij zoeken de spullen uit en verwijderen wat verwijdert moet worden. Indien gewenst laten we de woning bezemschoon achter.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken