Woningontruiming Heerenveen: uw woning leeg en schoon!

Als u De Vries inschakelt voor een woningontruiming in Heerenveen, komt een specialist uw kant op om vast te stellen wat er moet gebeuren. Op basis van een inventarisatie en overleg met u stellen wij een plan op, inclusief offerte. Voldoet dit aan uw eisen en past dit binnen uw budget? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag. We spreken met u een passende datum af en vaak zijn we na een aantal uren klaar. Dat is natuurlijk afhankelijk van het type ontruiming.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woningontruiming Heerenveen, Het Resultaat

Voor woningontruiming, schoonmaakdiensten en overige klussen in Heerenveen

Het ontruimen van een woning is iets waar veel klanten tegenop zien. Het is een vervelend klusje, dat wij graag voor u klaren! Dus als u geen tijd of gewoon geen zin heeft om uw woning te ontruimen, neemt u contact op met De Vries Woningontruiming. Wij zijn ook werkzaam in andere plaatsen in de provincie Friesland voor woningontruiming, bijvoorbeeld in Leeuwarden en Drachten.

Naast woningontruiming in Heerenveen bieden wij ook andere diensten aan, zoals onze schoonmaakdienst. Ook kunnen we u helpen bij kleine klusjes zoals het opschonen en opruimen van de garage, tuin, zolder en berging. Wij zorgen er altijd voor dat uw woning helemaal leeg en perfect schoon is!

De Vries ontzorgt

Een van onze voornaamste activiteiten tijdens een woningontruiming in Heerenveen is het ontruimen van woningen en dan vooral woningen van overledenen. Als een dierbare is overleden staat uw hoofd hier logischer wijze niet naar. Wij helpen u dan ook graag hierbij. Wij zoeken de spullen uit en verwijderen wat verwijderd moet worden. Kiest u voor woningontruiming in Heerenveen voor De Vries? Neem dan contact op: wij laten weer de woning bezemschoon achter.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken