Inboedel verkopen bij De Vries

Om uw inboedel te verkopen zit u bij De Vries goed. We nemen uw inboedel, of delen hiervan, altijd in overleg met u over. Zodra we uw woning of kantoorpand hebben ontruimd, stellen we samen met u de waarde vast. Onze taxateurs hebben jarenlange ervaring en kunnen uw spullen naar waarde schatten. Het bedrag waar we op uitkomen kunnen wij uitbetalen, maar ook in mindering brengen op de offerte. Inboedel verkopen kan dus bij De Vries Woningontruiming.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Inboedel Verkopen Met De Vries

Boedelverkoop en veilinghuizen

Wilt u uw inboedel niet laten opkopen, maar zeker weten dat het een goede tweede bestemming krijgt. We kunnen u ook helpen met verkoop via kringloopwinkels en andere tweedehands zaken. Heeft u na het verkopen van uw inboedel nog hulp nodig met een aantal kleine klusjes? Dan helpen wij ook u graag verder.

De vries denkt met u mee

We begrijpen dat er bepaalde spullen zijn die een hoge waarde hebben en dat het verstandiger is om deze elders als inboedel te verkopen. Wilt u meer weten? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden, dan helpen we u graag verder om bij het verkopen van uw inboedel. Voor alles omtrent het opruimen en ontruimen van bedrijfspanden en woningen kunt u bij ons terecht. Wij zijn graag uw partner en proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen.

Neem contact met ons op


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken