Waarom een woningontruiming?

Een woningontruiming kan om verschillende redenen nodig zijn. Na een overlijden bijvoorbeeld of omdat u gaat verhuizen en de oude woning kaal moet opleveren. Er zijn dan ook verschillende vormen van ontruiming. Bij een inboedel opruiming halen wij alleen het meubilair uit de woning. U draagt dan zelf zorg voor eventuele schoonmaakwerkzaamheden. Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar de woning, kies er dan voor om ons ook in te schakelen voor een grote schoonmaak na de ontruiming. Een woning ontruimen kan dus op verschillende manieren of redenen.

✪ Woningontruiming na overlijden
✪ Woningontruiming bij een verhuizing
✪ Bij verhuizing naar een woonzorgcentrum

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Schoonmaak Na Woningontruiming

Schoonmaak na woningontruiming

Voordat u de sleutels van een huurwoning inlevert vindt in de meeste gevallen een inspectieronde plaats. De verhuurder stelt bepaalde eisen aan de oplevering waaraan moet worden voldaan. Naast dat de woning leeg moet zijn, dient u het pand ook schoon achter te laten. De Vries is gespecialiseerd in het schoon en smetvrij opleveren van woningen. Naast schoonmaakdiensten en een woning ontruimen kunnen we u, indien gewenst, ook helpen met tuin- en onderhoudswerkzaamheden. Niet alleen voor een woningontruiming kunt u bij ons terecht, ook voor dit soort kleine klusjes zijn wij graag uw partner.

Persoonlijke eigendommen

Uit ervaring weten wij dat er regelmatig persoonlijke eigendommen worden gevonden bij het woning ontruimen. Als dit het geval is bij uw woningontruiming dan zorgen wij ervoor dat u op de hoogte wordt gebracht. U heeft daarbij de keuze om uw eigendommen terug te vragen. Wanneer u geen behoefte heeft aan de inboedel, dan kunnen wij deze van u overnemen. De waarde betalen wij indien mogelijk uit, of brengen wij in mindering op de offerte. Op deze manieren ontlasten wij u bij de gehele woningontruiming.

Woning ontruimen in woonzorgcentrum

Bevindt het pand dat u wilt laten ontruimen zich in een woonzorgcentrum? Dan is het door wettelijke afspraken vaak noodzakelijk dat de ontruiming van de woning op zeer korte termijn wordt gedaan. Dat is geen probleem voor De Vries Woningontruiming. Wij hebben jarenlange ervaring met ontruimingen op dergelijke locaties. Hierdoor kunnen we snel schakelen en u ontlasten. U kunt ons inschakelen voor elke vorm van woningontruiming. Van enkel een boedelruiming tot het bezemschoon opleveren van uw complete pand.

Afspraak maken

Inboedel Opkopen Bij Woningontru

Inboedel opkopen na woningontruiming

Laat u door De Vries een woningontruiming uitvoeren? Dan bieden wij tevens de mogelijkheid om uw inboedel te verkopen. Deze mogelijkheid bieden we uitsluitend aan in combinatie met ontruimingen. We kopen dus geen losse inboedel op. Naast een woning ontruimen zorgen wij er dus ook voor dat uw inboedel wordt verkocht zodat u zich daar ook niet druk om hoeft te maken.

Lees meer


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken voor een Woningontruiming?