Waarom ontruiming Drenthe?

Een huis of pand kan om verschillende redenen worden ontruimd. Denk bij het ontruimen van een huis aan een overlijden of aan een verhuizing. Bij een bedrijfsontruiming kunt u denken aan een bedrijfsbeƫindiging, een verhuizing, schadeherstel of nieuwbouw. U kunt bij ons kiezen voor een inboedelruiming. Hierbij wordt alleen het meubilair uit de woning gehaald. Maar u kunt ook de keuze maken om de woning door ons te laten schoonmaken. Op deze manier hoeft u helemaal niet meer om te kijken naar de woning.

 

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Hulp bij Ontruiming Drenthe

Schoonmaak na ontruiming Drenthe

Wanneer u de sleutel van bijvoorbeeld uw huurwoning inlevert, vindt in de meeste gevallen voor deze overhandiging een inspectieronde plaats. Een eis van de verhuurder is, naast de ontruiming in Drenthe, vaak ook dat de ruimte schoon moet worden opgeleverd. De Vries is gespecialiseerd in het schoon en smetvrij opleveren van woningen. Naast schoonmakendiensten helpen wij ook graag, indien gewenst, bij uw tuin- en onderhoudswerkzaamheden. Bent u benieuwd wat wij voor uw huis of pand kunnen betekenen? Maak dan gerust een afspraak. Dan kijken we samen naar waar wij u bij kunnen helpen.

 

Inboedel verkopen

Naast het opruimen en ontruimen van de inboedel, behoort het opkopen van de inboedel ook tot de diensteverlening van Woningontruiming de Vries. Deze mogelijkheid is alleen mogelijk in combinatie met een ontruiming in Drenthe en omgeving. In overleg nemen wij de inboedel van u over. Na het ontruimen stellen we de waarde vast. Uw spullen worden naar waarde geschat door onze taxateurs. U heeft bij ons de mogelijkheid om het bedrag uitbetaald te krijgen of we brengen het bedrag in mindering op de offerte.

Ontruiming Drenthe Uitbesteden

Werkwijze en contact ontruiming Drenthe

De Vries ontruiming kiest voor een persoonlijke aanpak. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om te kijken welk huis of pand ontruimd moet worden. Het ontruimen van een woning is iets waar u tegenop kunt zien. Het kost veel tijd en is ook zwaar werk. Dit snappen wij! Wij staan voor u klaar om de klus te klaren. U kunt de Vries Ontruiming voor elke vorm van ontruiming inschakelen in de omgeving van Drenthe. Van enkel een inboedelruiming tot het brandschoon opleveren van uw woning of pand.

Heeft u nog vragen over de ontruiming van uw huis of pand in Drenthe of omgeving? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak. Wij denken graag met u mee.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken