Waarom bedrijf ontruimen?

Bij een bedrijf ontruimen is altijd sprake van een beëindiging van het huurcontract. Dit kan om diverse redenen. Vanwege een faillissement bijvoorbeeld, maar ook omdat u als ondernemer gaat verhuizen naar een groter (of kleiner) pand of omdat u de zaken in het buitenland voortzet. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw kantoorpand OP te ruimen. Dit gebeurt bijvoorbeeld na de oplevering van een nieuw bedrijfspand.

✪ Bedrijfsontruiming bij bedrijfsbeëindiging
✪ Bedrijfsontruiming bij verhuizing
✪ Bedrijfsontruiming na brand- of waterschade
✪ Bedrijfsontruiming bij nieuwbouw bedrijven

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Bedrijf Ontruimen Voor Nieuwe Locatie

Schoonmaak na bedrijf ontruimen

Een bedrijf ontruimen kan verschillende aanleidingen hebben. Bijvoorbeeld omdat  u gaat verhuizen naar een ander pand of omdat u de zaken – om welke reden dan ook – stopzet, dan moet u uw kantoor ontruimen.Deze gaan gepaard met verschillende eisen. Beëindigt u een huurcontract, dan moet u het pand bezemschoon opleveren. Dit betekent dat u ook verlaagde plafonds, scheidingswanden en vloeren moet verwijderen en dat u het kantoor schoon moet achterlaten. Met onze hulp is uw pand niet alleen snel ontruimd, maar ook schoon en smetvrij opgeleverd.

Maatwerk

Geen ontruiming is hetzelfde, daarom bieden wij maatwerk. Samen met u kijken we hoe we op de meest effectieve manier uw bedrijf kunnen ontruimen zodat de kosten laag blijven en u zich volledig kunt blijven concentreren op uw eigen werkzaamheden. We kunnen snel schakelen en vaak op korte termijn al uw bedrijf ontruimen. De Vries is werkzaam in het Noorden van Nederland en heeft ervaren medewerkers. We ontzorgen u als klant van A tot Z.

Inboedel opkopen na bedrijf ontruimen

Neemt u uw kantoormeubilair – of een deel hiervan – niet mee naar de nieuwe bestemming? Of stopt het bedrijf en is daarom de inboedel niet meer nodig. De Vries Woningontruiming is namelijk opkoper van inboedel. Waardevolle items kunnen wij van u overnemen. Deze mogelijkheid bieden we uitsluitend aan in combinatie met een bedrijfsontruiming. Wij kopen geen losse inboedel op.

Lees meer

Bedrijf Ontruimen Door De Vries

Meer dan bedrijf opruimen

Om uw bedrijf te ontruimen bent u bij De Vries dus aan het juiste adres. Maar dat is lang niet het enige wat wij doen, ook voor het ontruimen van woningen kunt u namelijk bij ons terecht. Als experts in het ontruimen van panden zijn wij namelijk naast bedrijfspanden ook gespecialiseerd in woningen. Daarnaast doen wij ook veel kleine klusjes zoals het opruimen van garages, zolders en bergingen en kleine klusjes in de tuin.

Lees meer


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken