Waarom bedrijfsontruiming?

Bij de ontruiming van een bedrijf is altijd sprake van een beëindiging van het huurcontract. Dit kan om diverse redenen. Vanwege een faillissement bijvoorbeeld, maar ook omdat u als ondernemer gaat verhuizen naar een groter (of kleiner) pand of omdat u de zaken in het buitenland voortzet. Wij bieden ook de mogelijkheid om uw kantoorpand OP te ruimen. Dit gebeurt bijvoorbeeld na de oplevering van een nieuw bedrijfspand.

✪ Bedrijfsontruiming bij bedrijfsbeëindiging
✪ Bedrijfsontruiming bij verhuizing
✪ Bedrijfsontruiming na brand- of waterschade
✪ BedrijfsOPruiming bij nieuwbouw bedrijven

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Bedrijf opheffen

Schoonmaak na bedrijfsontruiming

Een bedrijfsontruiming kan dus verschillende aanleidingen hebben. Deze gaan gepaard met verschillende eisen. Beëindigt u een huurcontract, dan moet u het pand bezemschoon opleveren. Dit betekent dat u ook verlaagde plafonds, scheidingswanden en vloeren moet verwijderen en dat u het kantoor schoon moet achterlaten. Met onze hulp is uw pand niet alleen snel ontruimd, maar ook schoon en smetvrij opgeleverd.

Maatwerk

Geen ontruiming is hetzelfde, daarom bieden wij maatwerk. Samen met u kijken we hoe we op de meest effectieve manier kunnen ontruimen zodat de kosten laag blijven en u zich volledig kunt blijven concentreren op uw eigen werkzaamheden. We kunnen snel schakelen en vaak op korte termijn al uw bedrijf ontruimen. De Vries is werkzaam in het Noorden van Nederland en heeft ervaren medewerkers. We ontzorgen u als klant van A tot Z.

Afspraak maken

edrijfsontruiming van De Vries Ontruiming

Inboedel opkopen

Neemt u uw kantoormeubilair – of een deel hiervan – niet mee naar de nieuwe bestemming? De Vries is ook opkoper van inboedel. Waardevolle items kunnen wij van u overnemen. Deze mogelijkheid bieden we uitsluitend aan in combinatie met ontruimingen. We kopen geen losse inboedel op.

Lees meer


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken