Created with Sketch.
Bel mij terug
Created with Sketch.
Bel mij terugKantoorpand of bedrijfspand afleveren zoals ooit opgeleverd

Wanneer uw oude pand weer in de oude staat hersteld moet worden voor oplevering bent u bij ons aan het juiste adres. Werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren op dit gebied zijn onder andere het verwijderen van vloerbedekking, scheidingswanden en/of behang.

Overbodige inboedel van uw kantoorpand

Bij een verhuizing gebeurt het vaak dat de inventaris overbodige zaken bevat. Ook daar bieden wij oplossingen voor. Zo kunnen wij uw inventaris overnemen of aanmelden bij veilingsites.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Ontruimde woningen

Goeie service voor een scherpe prijs

Samen met u kijken we hoe we op de meest effectieve manier kunnen ontruimen zodat de kosten laag blijven en u zich volledig kunt blijven concentreren op uw eigen werkzaamheden.

De Vries in uw omgeving

De Vries is werkzaam in het Noorden van Nederland en zorgt dat uw bedrijf ontruimt kan worden. Hiervoor heeft De Vries ervaren werknemers die het vak al meerdere jaren uitoefenen. Wij zorgen dat de klant ontzorgd wordt van hen werkzaamheden.

 

De klant is koning

Bij de Vries vinden wij de wens van de klant zeer belangrijk. Daarom zijn onze collega’s vriendelijk en denken graag mee. Zo willen wij dat de ervaring van de klant zo goed mogelijk is.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken