Woning inclusief inboedel ontruimen na overlijden

Bij het ontruimen van de woning na overlijden hoort ook het opruimen van de inboedel. Wij zorgen dat alle kostbare spullen netjes worden opgeruimd. Het opruimen van de inboedel doen wij op een duurzame manier. Zo deponeren wij het afval op een milieuvriendelijke manier op de daarvoor bestemde locaties. Bij een woning in een woonzorgcentrum moet vaak op zeer kort termijn ontruimd worden, dit vanwege wettelijke bepalingen. Ook bij deze situatie weten wij snel te schakelen en kunnen wij u zoveel mogelijk te ontlasten. Onze medewerkers zijn professioneel en efficient in het ontruimen van de woning op een tactvolle manier. Indien u een moment nodig heeft om het een en ander te laten bezinken, hebben wij er uiteraard begrip voor.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woning ontruimen na overlijden partner

Schoonmaak na woningontruiming

Naast boedelontruiming bieden wij ook de mogelijkheid te kiezen voor schoonmaakwerkzaamheden. Voor het opleveren van een huurwoning wordt gevraagd dat de woning leeg en schoon is. Bij De Vries Woningontruiming zorgen wij dat de woning helemaal schoon en smetvrij wordt opgeleverd. Met onze diensten kunnen wij u maximaal ontlasten en heeft u geen omkijken meer naar de woning. Wij begrijpen dat een woning ontruimen na overlijden van een dierbare een taak is waar u tegenop ziet. Tijdens deze emotioneel zware taak staan onze werknemers voor u klaar. Neem in alle rust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Wij plannen een persoonlijke afspraak en komen bij u op locatie langs. Na de afspraak ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte.

Andere projecten ontruimen

Heeft u andere andere ontruim projecten? Ook dan kunt u De Vries Woningontruiming inschakelen bijvoorbeeld voor een bedrijf ontruimen.Wij ruimen u bedrijfspand op na brand of waterschade, verkopen inboedel en doen zelfs tuinwerkzaamheden. Of het nu een grote klus of een kleine klus is, onze medewerkers zorgen dat alles zorgvuldig wordt uitgevoerd. U kunt bij ons terecht voor diverse diensten omtrent woningontruiming.


Wilt u onze hulp bij het ontruimen van een woning na overlijden?

Maak een afspraak