Huisontruiming

Wilt u graag uw huisontruiming door een professioneel bedrijf laten uitvoeren? De Vries woningontruiming is het bedrijf waar u naar op zoek bent! Het ontruimen van uw huis kan een flinke klus zijn. Een klus waar u behoorlijk tegenop kunt zien. Maakt u zich geen zorgen. De Vries zorgt voor uw huisontruiming, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft! Wij bieden huisontruiming aan in Friesland, Drenthe, Groningen en op nog veel meer plekken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Huisontruiming De Vries

Waarom huisontruiming?

Een huisontruiming kan om verschillende redenen nodig zijn. Bijvoorbeeld na een overlijden of omdat u gaat verhuizen en de oude woning kaal opgeleverd moet worden. Er zijn dus verschillende vormen van ontruiming. Bij het schoonmaken van huishoudelijke artikelen halen we alleen uw inboedel uit het huis. U bent dan zelf verantwoordelijk voor eventuele schoonmaakwerkzaamheden. Als u zich helemaal geen zorgen wilt maken over het huis, kunt u ervoor kiezen om ons in te huren om het huis na de verhuizing ook schoon te maken.

✪ Huisontruiming na overlijden

✪ Huisontruiming bij verhuizing

✪ Bij verhuizing naar een woonzorgcentrum

Schoonmaak na uw huisontruiming

Voordat u de sleutels van uw huurwoning overhandigt, vindt in de meeste gevallen een keuringsronde plaats. De verhuurder stelt bepaalde eisen aan de oplevering van uw huurhuis waaraan voldaan moet worden. Naast dat het huis leeg moet staan, moet u het pand ook schoon houden. De Vries is gespecialiseerd in het schoon en smetvrij opleveren van woningen. Naast schoonmaakdiensten kunnen wij u indien nodig ook helpen met tuin- en onderhoudswerkzaamheden. Ook voor dergelijke kleine klussen zijn wij graag uw partner!

Ook voor uw bedrijfsontruiming zijn wij uw partner!

Bij een het ontruimen van een bedrijfspand is er altijd sprake van een beëindiging van het huurcontract. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Vanwege een faillissement bijvoorbeeld, maar ook omdat u als ondernemer gaat verhuizen naar een groter (of kleiner) pand of omdat u de zaken in het buitenland voortzet. Wij bieden ook graag de mogelijkheid om uw kantoorpand op te ruimen. Dit gebeurt bijvoorbeeld vaak na de oplevering van een nieuw bedrijfspand.

 

Contact huisontruiming

Heeft u nog vragen over de werking van onze huisontruimingsdienst of een van onze andere diensten? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en zou u graag onze hulp willen inschakelen? Neem dan contact met ons en hopelijk tot snel!

 


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Maak een afspraak!