Persoonlijke spullen

Het komt vaak voor dat tijdens een woningontruiming persoonlijke spullen opduiken waar u misschien niet meer aan heeft gedacht. Geen paniek De Vries Woningontruiming in Drenthe zorgt dat deze niet zomaar weggegooid worden. Wij nemen altijd contact met u op. Mochten het spullen zijn die verwijderd moeten worden, dan doen wij dit op een milieubewuste wijze. Bovendien kunnen wij uw inboedel of delen hiervan in overleg met u overnemen. Nadat uw ruimte is ontruimd, stelt De Vries Woningontruiming samen met u de waarde vast. Het bedrag waar we op uitkomen kan uitbetaald worden of in mindering gebracht worden op de offerte. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Ontruimde woningen

Woningontruiming in Drenthe en meer

Wij gaan verder dan woningontruiming, want De vries Woningontruiming biedt ook een schoonmaakdienst! Daarnaast kunnen we u voorzien in kleine klusjes, hierbij kunt u denken aan het opruimen van de berging, garage, tuin of zolder. De Vries Woningontruiming staat voor u klaar om uw woning geheel schoon te maken en leeg te halen.

Wij regelen het voor u

Op ieder moment kunt u voor woningontruiming in Drenthe terecht bij De Vries Woningontruiming. Wij zijn daarnaast ook in verschillende steden actief in Friesland. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning? Neem gerust contact met ons op. De Vries Woningontruiming denkt graag met u mee!

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken