Persoonlijke spullen – Woningontruiming Drenthe

Het komt vaak voor dat tijdens een woningontruiming persoonlijke spullen opduiken waar u misschien niet meer aan heeft gedacht. Geen paniek De Vries Woningontruiming in Drenthe zorgt dat deze niet zomaar weggegooid worden. Wij nemen altijd contact met u op. Mochten het spullen zijn die verwijderd moeten worden, dan doen wij dit op een milieubewuste wijze. Bovendien kunnen wij uw inboedel of delen hiervan in overleg met u overnemen. Nadat uw ruimte is ontruimd, stelt De Vries Woningontruiming samen met u de waarde vast. Het bedrag waar we op uitkomen kan uitbetaald worden of in mindering gebracht worden op de offerte. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woningontruiming Drenthe door De Vries Woningontruiming

Woningontruiming Drenthe en meer

Wij gaan verder dan woningontruiming Drenthe, want De vries Woningontruiming biedt ook een schoonmaakdienst! Daarnaast kunnen we u voorzien in kleine klusjes, hierbij kunt u denken aan het opruimen van de berging, garage, tuin of zolder. De Vries Woningontruiming staat voor u klaar om uw woning geheel schoon te maken en leeg te halen.

Wij regelen het voor u

Wij begrijpen dat een woningontruiming in Drenthe een grote klus kan zijn. Vooral als u niet de benodigde middelen in huis heeft. De Vries Woningontruiming helpt u met uw klus, zonder dat u uw handen vuil hoeft te maken. We starten eerst met het bespreken van uw wensen en behoeften en nemen een kijkje in uw woning. Zo inventariseren we samen wat moet worden ontruimd. Hierna stellen we een plan van aanpak op en komen we met ons voorstel. Samen kunnen we kijken naar eventuele aanpassingen. Bent u tevreden met het plan? Dan spreken we een passende datum af. Vervolgens komen onze specialisten bij u langs om aan de slag te gaan met de woningontruiming.

Op ieder moment kunt u voor woningontruiming in Drenthe bij ons terecht. Wij zijn in verschillende steden actief in Friesland en Groningen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning? Neem gerust contact met ons op. De Vries Woningontruiming denkt graag met u mee!


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken