Huis leeghalen na overlijden

Zoekt u een betrouwbare partij voor het leeghalen van een huis? Dan staat De Vries Woningontruiming voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van huisontruiming na overlijden. Zo halen wij bij boedelontruiming al het meubilair voor u uit de woning. Bij boedelontruiming zijn de schoonmaakwerkzaamheden niet inbegrepen. Wilt u dat wij na het leeghalen een grote schoonmaak uitvoeren? Geen probleem, wij zijn gespecialiseerd in het schoon en smetvrij opleveren van woningen. Indien gewenst kunnen wij u ook helpen met tuinwerkzaamheden. Bij De Vries Woningontruiming zorgen wij ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar het leeghalen en schoonmaken van de woning

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woningontruiming Friesland

Inboedel na overlijden

Een inboedel opruimen na overlijden doen wij altijd met de beste zorg. Onze medewerkers ruimen alle kostbare spullen netjes op. Het opruimen doen wij op een duurzame manier. Daarom deponeren wij afval op een milieuvriendelijke manier op de daarvoor bestemde locaties. Ook voor een inboedel die op korte termijn opgeruimd moet worden kunt u ons inschakelen. Vanwege wettelijke bepalingen moet een woning in een woonzorgcentrum vaak op zeer kort termijn ontruimd worden. In deze situatie schakelen wij snel om u zoveel mogelijk te ontlasten.

Hulp van De Vries Woningontruiming bij woning ontruimen na overlijden

Huisontruiming na overlijden van een dierbare is een zware taak, een taak waar u behoorlijk tegen op kunt zien. Ons team staat daarom voor u klaar. Maak direct een afspraak en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Samen met u bespreken wij de situatie en komen wij bij u op locatie. Na de afspraak ontvangt u een vrijblijvende offerte met een prijsindicatie. Heeft u andere projecten omtrent woningontruiming? Ook dan kunt u bij De Vries Woningontruiming aankloppen; van kleine klusjes tot het ontruimen van een bedrijf. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming

Wilt u onze hulp bij het ontruimen van een woning?

Maak een afspraak