Huisontruiming na overlijden

Huisontruiming na overlijden van een dierbare is een zware emotionele taak. Bij De Vries Woningontruiming nemen wij de taak van de woningontruiming na overlijden met zorg voor u uit handen. U kunt ons inschakelen voor diverse werkzaamheden omtrent woningontruiming; van het opruimen van de inboedel tot tuinwerkzaamheden. Door deze taken uit handen te geven kunt u focussen op andere belangrijke zaken gedurende deze moeilijke tijd.

Zoekt u een betrouwbare partij voor het leeghalen van een huis? Dan staat De Vries Woningontruiming voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor verschillende vormen van huisontruiming na overlijden. Zo halen wij bij inboedelontruiming al het meubilair voor u uit de woning. Bij inboedelontruiming zijn de schoonmaakwerkzaamheden niet inbegrepen. Wilt u dat wij na het leeghalen een grote schoonmaak uitvoeren? Geen probleem, wij zijn gespecialiseerd in het schoon en smetvrij opleveren van woningen. Indien gewenst kunnen wij u ook helpen met tuinwerkzaamheden. Bij De Vries Woningontruiming zorgen wij ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar het leeghalen en schoonmaken van de woning.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Huisontruiming Na Overlijden

Inboedel na overlijden

Het opruimen van een inboedel na een overlijden doen wij altijd met de beste zorg. Onze medewerkers ruimen alle kostbare spullen netjes op. Het opruimen doen wij op een duurzame manier. Daarom deponeren wij afval op een milieuvriendelijke manier op de daarvoor bestemde locaties. Ook voor een inboedel die op korte termijn opgeruimd moet worden kunt u ons inschakelen. Vanwege wettelijke bepalingen moet een woning in een woonzorgcentrum vaak op zeer kort termijn ontruimd worden. In deze situatie schakelen wij snel om u zoveel mogelijk te ontlasten. Hierdoor ver

Hulp van De Vries Woningontruiming bij woning ontruimen na overlijden

Huisontruiming na overlijden van een dierbare is een zware taak, een taak waar u behoorlijk tegen op kunt zien. Ons team staat daarom voor u klaar. Maak direct een afspraak en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Samen met u bespreken wij de situatie en komen wij bij u op locatie. Na de afspraak ontvangt u een vrijblijvende offerte met een prijsindicatie. Heeft u andere projecten omtrent woningontruiming? Ook dan kunt u bij De Vries Woningontruiming aankloppen; van kleine klusjes tot het ontruimen van een bedrijf. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.


Wilt u onze hulp bij het ontruimen van een woning?

Maak een afspraak