Huis leeghalen

Heeft u hulp nodig met het leeghalen van uw huis? De Vries Ontruimingen helpt u met onze specialisten. Wij komen graag bij u op locatie om uw inboedel te bekijken en een plan te maken om uw huis leeg te halen. Onze experts nemen u alle lasten uit handen en houden rekening met uw wensen. Hecht u extra waarde aan specifieke stukken uit de inboedel? Laat het ons weten. Wij dragen hier maximale zorg voor.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woning leeghalen

Wanneer uw huis leeghalen?

Gaat u verhuizen of is er een naaste overleden? Dan helpen wij u graag. Wij begrijpen als geen ander dat u dan niet bezig bent met het leeghalen van het huis of de inboedel opruimen. Wanneer u gaat verhuizen kan een extra paar handen enorm helpen om uw huis leeg te halen. Twijfel niet en schakel de experts in van De Vries Ontruimingen. Wanneer u geen tijd heeft of u vele andere zaken moet regelen komen wij bij u op locatie om het huis leeg te halen. Zo hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken en leveren wij maatwerk, daar wij rekening houden met uw wensen, uw agenda en uw persoonlijke situatie.

Waar uw huis leeghalen?

De Vries Ontruimingen staat u bij in het leeghalen van uw huis in de noordelijke provincies. Of u nou in Friesland, Groningen of Drenthe woont, onze specialisten staan binnen een mum van tijd bij u op de stoep om de inboedel met u door te nemen. Wij werken niet vanuit foto’s maar vanuit persoonlijk contact en vertrouwen. Wij komen onder andere uw huis leeghalen in Meppel, Groningen en Leeuwarden. Door uw huis te laten leeghalen door De Vries Ontruimingen weet u zeker dat uw wensen op één komen te staan.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming
ontruiming Friesland

Contact de Vries Ontruimingen

Wilt u uw huis laten leeghalen? Heeft u vragen over de mogelijkheden bij De Vries Ontruimingen of bent u benieuwd naar onze overige diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij staan u graag te woord. Ook komen zij met plezier bij u op locatie om de inboedel te bekijken en uw wensen aan te horen. Op deze manier kunnen wij de beste dienst leveren voor uw situatie en behoeften.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken