Huisontruiming door jouw specialist in Drenthe

De Vries Woningontruiming start eerst met het bespreekbaar maken van uw wensen en behoeften, waarna we een kijkje nemen in uw huis. Zo kunnen we samen in kaart brengen wat moet worden ontruimd. Hierna maken we plan van aanpak en komen we met een offerte voor u op maat. Mocht u het hier niet mee eens zijn, dat is geen enkel probleem. Samen kunnen we kijken waar eventuele aanpassingen moeten komen tot u tevreden bent. Vervolgens spreken we een geschikte datum af. Daarna komen onze specialisten bij u langs om aan de slag te gaan met de huisontruiming in Drenthe.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woningontruiming Groningen

Achterliggende persoonlijke spullen

Vaak zien we dat tijdens een huisontruiming persoonlijke spullen opduiken waar u misschien niet meer aan heeft gedacht. Geen paniek tijdens een huisontruiming in Drenthe gooien wij geen persoonlijke spullen weg. De Vries Woningontruiming neemt altijd eerst contact met u op. Mochten het spullen zijn die verwijderd moeten worden, dan doen wij dit op een milieubewuste wijze. Daarnaast kan De Vries Woningontruiming uw inboedel of delen hiervan in overleg met u overnemen. Nadat uw huis is ontruimd, stellen wij samen met u de waarde vast. Het bedrag waar we op uitkomen kan in mindering gebracht worden op de offerte of uitbetaald worden.

Meer dan huisontruiming in Drenthe

Wij gaan verder dan huisontruiming in Drenthe, want De Vries Woningontruiming biedt ook een schoonmaakdienst! Daarnaast kunnen we u voorzien in kleine klusjes, hierbij kunt u denken aan het opruimen van de tuin, garage, berging of zolder. Wij staan voor u klaar om uw pand geheel schoon te maken en leeg te halen.

De Vries Woningontruiming regelt het voor u

Op elk moment kunt u voor huisontruiming in Drenthe bij ons terecht. De Vries Woningontruiming is daarnaast ook in andere steden in Friesland actief. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw huis? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee!


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken