Created with Sketch.
Bel mij terug
Created with Sketch.
Bel mij terugSchoonmaak na woningontruiming

Na het ontruimen van uw woning zullen wij altijd een eindschoonmaak doen. Daarmee zorgen wij ervoor dat uw woning bezemschoon opgeleverd wordt.

De Vries is gespecialiseerd in het schoon- en smetvrij achterlaten van de woning. Naast schoonmaakdiensten kunnen we u indien gewenst ook helpen met tuin- en onderhoudswerkzaamheden.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woningontruiming met lift

Woningontruiming bij overlijden

Het ontruimen van een woning is iets waar u behoorlijk tegen op kunt zien. Wanneer u geen tijd of simpelweg geen zin heeft om uw woning te ontruimen kunt u contact opnemen met Woningontruiming De Vries. Wij klaren de klus graag voor u!
Afspraak maken

Berging opruimen

In een berging stopt u makkelijk veel spullen, daar is het tenslotte voor. Als u er echter even goed doorheen gaat, zult u zien dat u veel handige ruimte opvult met vaak onnodige dingen. Woningontruiming De Vries schoont uw berging graag op. Door het opruimen ontstaat er weer voldoende ruimte om bijvoorbeeld uw gereedschap, tuinspullen en fietsen op te slaan.

Zolder leeghalen of opruimen

Moet er een slaapkamer bij komen? Dan is de zolder een goede optie, alleen deze staat vaak vol met spullen. Er moet natuurlijk eerst ruimte vrijkomen om een extra kamer te realiseren. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare spullen netjes worden opgeruimd en geven u de mogelijkheid de zolder functioneel te kunnen gebruiken.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken