Waarom woning ontruimen?

Een woning ontruimen kan om verschillende redenen nodig zijn. Na een overlijden bijvoorbeeld of omdat u gaat verhuizen en de oude woning kaal moet opleveren. Er zijn dan ook verschillende vormen van ontruiming. Bij een inboedel opruiming halen wij alleen het meubilair uit de woning. U draagt dan zelf zorg voor eventuele schoonmaakwerkzaamheden. Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar de woning, kies er dan voor om ons ook in te schakelen voor een grote schoonmaak na de ontruiming.

✪ Woning ontruimen na overlijden
✪ Woning ontruimen bij een verhuizing
✪ Bij verhuizing naar een woonzorgcentrum

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woning Ontruimen Door Specialisten

Schoonmaak na woningontruiming

Voordat u de sleutels van een huurwoning inlevert vindt in de meeste gevallen een inspectieronde plaats. De verhuurder stelt bepaalde eisen aan de oplevering waaraan moet worden voldaan. Naast dat de woning leeg moet zijn, dient u het pand ook schoon achter te laten. De Vries is gespecialiseerd in het schoon en smetvrij opleveren van woningen. Naast schoonmaakdiensten kunnen we u, indien gewenst, ook helpen met tuin- en onderhoudswerkzaamheden. Voor dit soort kleine klusjes zijn wij ook graag uw partner.

Persoonlijke eigendommen

Uit ervaring weten wij dat er regelmatig persoonlijke eigendommen worden gevonden tijdens een ontruiming. Als dit het geval is bij uw woningontruiming dan zorgen wij ervoor dat u op de hoogte wordt gebracht. U heeft daarbij de keuze om uw eigendommen terug te vragen. Wanneer u geen behoefte heeft aan de inboedel, dan kunnen wij deze van u overnemen. De waarde betalen wij indien mogelijk uit, of brengen wij in mindering op de offerte. Uw inboedel vanuit de woningontruiming komt dan terecht in onze winkel.

Woning ontruimen in woonzorgcentrum

Bevindt het pand dat u wilt laten ontruimen zich in een woonzorgcentrum? Dan is het door wettelijke afspraken vaak noodzakelijk dat de ontruiming van de woning op zeer korte termijn wordt gedaan. Dat is geen probleem voor De Vries Woningontruiming. Wij hebben jarenlange ervaring met ontruimingen op dergelijke locaties. Hierdoor kunnen we snel schakelen en u ontlasten. U kunt ons inschakelen voor elke vorm van woningontruiming. Van enkel een boedelruiming tot het bezemschoon opleveren van uw complete pand.

Afspraak maken

Meer Dan Woning Ontruimen

Inboedel opkopen

Laat u uw woning door ons ontruimen, dan bieden wij tevens de mogelijkheid om uw inboedel te verkopen. Deze mogelijkheid bieden we uitsluitend aan in combinatie met ontruimingen. We kopen geen losse inboedel op. Naast een woning ontruimen zorgen wij er dus ook voor dat uw inboedel wordt verkocht.

Lees meer


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken