Waarom woningontruiming?

Een huis ontruimen kan om verschillende redenen nodig zijn. Na een overlijden bijvoorbeeld of omdat u gaat verhuizen en de oude woning kaal moet opleveren. Er zijn dan ook verschillende vormen van ontruiming. Bij een boedelruiming halen wij alleen het meubilair uit de woning. U draagt dan zelf zorg voor eventuele schoonmaakwerkzaamheden. Wilt u helemaal geen omkijken meer hebben naar de woning, kies er dan voor om ons ook in te schakelen voor een grote schoonmaak na de ontruiming.

✪ Woningontruiming na overlijden
✪ Woningontruiming bij een verhuizing
✪ Bij verhuizing naar een woonzorgcentrum

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woning leeghalen Friesland

Schoonmaak na woningontruiming

Voordat u de sleutels van een huurwoning inlevert vindt in de meeste gevallen een inspectieronde plaats. De verhuurder stelt bepaalde eisen aan de oplevering waaraan moet worden voldaan. Naast dat de woning leeg moet zijn, dient u het pand ook schoon achter te laten. De Vries is gespecialiseerd in het schoon en smetvrij opleveren van woningen. Naast schoonmaakdiensten kunnen we u, indien gewenst, ook helpen met tuin- en onderhoudswerkzaamheden.

Woonzorgcentrum

Bevindt het pand dat u wilt laten ontruimen zich in een woonzorgcentrum? Dan is het door wettelijke afspraken vaak noodzakelijk dat de ontruiming van de woning op zeer korte termijn wordt gedaan. Dat is geen probleem voor De Vries Woningontruiming. Wij hebben jarenlange ervaring met ontruimingen op dergelijke locaties. Hierdoor kunnen we snel schakelen en u ontlasten.

Afspraak maken

Inboedel verkopen

Inboedel opkopen

Laat u uw woning door ons ontruimen, dan bieden wij tevens de mogelijkheid om uw inboedel te verkopen. Deze mogelijkheid bieden we uitsluitend aan in combinatie met ontruimingen. We kopen geen losse inboedel op.

Lees meer


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken