Huis leeghalen

Heeft u hulp nodig met het leeghalen van uw huis? De specialisten van De Vries Ontruiming helpen u graag. Wij komen graag bij u op locatie om uw inboedel te bekijken en een plan te maken om uw huis leeg te halen. Onze experts nemen u alle lasten uit handen en houden rekening met uw wensen. Hecht u extra waarde aan specifieke items uit de inboedel? Laat het ons weten. Wij dragen hier maximale zorg voor.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Huis leeghalen door deskundig en ervaren bedrijf

Wanneer hulp nodig bij een huis leeghalen?

Gaat u verhuizen of is er een dierbare van u overleden? Dan staan wij voor u klaar. Wij begrijpen als geen ander dat u dan niet bezig bent met het leeghalen van het huis of de inboedel opruimen.

Ook kunt u misschien een paar extra handen gebruiken wanneer u gaat verhuizen. Twijfel niet en schakel de experts van De Vries Ontruiming in. Wij komen bij u op locatie om het huis leeg te halen. Zo hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Wij leveren maatwerk en houden rekening met uw wensen tijdens de woningontruiming.

Waar uw huis leeghalen?

De Vries Ontruiming staat u bij in het leeghalen van uw huis in de noordelijke provincies. Of u nou in Friesland, Groningen of Drenthe woont, onze specialisten staan binnen een mum van tijd bij u op de stoep om de inboedel met u door te nemen. Wij werken niet vanuit foto’s maar vanuit persoonlijk contact en vertrouwen. Door uw huis te laten leeghalen door De Vries Ontruiming weet u zeker dat uw wensen op één komen te staan.

Huis Leeghalen Door Specialisten

Contact De Vries Ontruimingen

Wilt u uw huis laten leeghalen? En heeft u vragen over de mogelijkheden bij De Vries Ontruiming, of bent u benieuwd naar onze overige diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Zij staan u graag te woord. Wij komen met plezier bij u op locatie om de inboedel te bekijken en uw wensen aan te horen. Op deze manier kunnen wij de beste dienst leveren voor uw situatie en behoeften.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken