Huis leeghalen na overlijden

Op zoek naar een specialist bij het leeghalen van een huis na overlijden? De Vries Woningontruiming biedt verschillende vormen van huisontruiming na overlijden. Bij een inboedelontruiming halen wij het meubilair uit de woning. De schoonmaakwerkzaamheden zijn bij een inboedelontruiming niet inbegrepen. U kunt er ook voor kiezen om ons in te schakelen voor een grote schoonmaak na de ontruiming. Dan heeft u verder helemaal geen omkijken meer naar de woning. Voor het opleveren van een huurwoning vindt vaak een inspectieronde plaats, waarbij u de woning leeg en schoon dient achter te laten. Bij De Vries Woningontruiming zijn wij gespecialiseerd in het schoon en smetvrij opleveren van woningen. Naast de schoonmaakwerkzaamheden kunnen wij, indien gewenst, u ook helpen met tuinwerkzaamheden.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Huis laten Leeghalen Na Overlijden door experts

Huis leeghalen na overlijden – de inboedel

Bij het huis leeghalen na overlijden komt ook de inboedel aan bod. Gedurende het opruimen van de inboedel werken wij op een duurzame manier. Afval deponeren wij op een milieuvriendelijke wijze op de daarvoor bestemde locaties. Wij ruimen uw kostbare spullen netjes op. Onze werknemers doen er alles aan om de ruimtes goed op te leveren. Bevindt het huis zich in een woonzorgcentrum? Dan is het door wettelijke bepalingen noodzakelijk dat de ontruiming op zeer korte termijn wordt uitgevoerd. Wij weten snel te schakelen tijdens het leeghalen van een huis na overlijden en u zoveel mogelijk daarin te ontlasten.

Contact voor huis leeghalen na overlijden

Een huis leeghalen na overlijden is iets waar u behoorlijk tegen op kunt zien. Onze werknemers staan voor u klaar tijdens deze zware taak. Maak een afspraak en wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om de situatie te bespreken. Dan plannen wij een afspraak in om bij u op locatie langs te komen. Na de afspraak maken wij voor u een vrijblijvende offerte met prijsindicatie.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken