Onze werkwijze

Wanneer u uw huis in Assen laat leeghalen door ons, dan staan wij u bij van begin tot eind. Wij werken gedurende het proces met persoonlijk contact. Waar veel bedrijven gebruik maken van foto’s van de ruimtes en inboedel komen wij graag vanaf het begin persoonlijk met u in contact. Zo kunnen wij uw huis in Assen volledig naar wens leeghalen. U kunt duidelijk uw wensen en vragen met ons bespreken en wij kunnen uw ruimtes en inboedel perfect in kaart brengen. Tevens kunt u ons zo goed op de hoogte brengen van eventuele bijzonderheden binnen uw huisraad. Op de dag van het leeghalen van uw huis hoeft u niet aanwezig te zijn. Zo lang onze specialisten een sleutel hebben, kunnen zij op eigen houtje uw woning vakkundig leeghalen. Later komen wij graag nogmaals met u in contact om onze dienstverlening te evalueren met u.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
De Vries woningontruiming

Wanneer uw huis in Assen leeghalen?

In de praktijk merken wij, dat de belangrijkste redenen om een huis leeg te halen een verhuizing of overlijden zijn. Mocht u een andere reden hebben om uw huis in Assen te laten leeghalen, dan helpen wij u uiteraard ook graag. Mocht u binnenkort gaan verhuizen, dan heeft u uw aandacht nodig voor diverse zaken. U bent bezig met papierwerk, uw nieuwe woning en de inrichting hiervan, maar uw huidige/oude woning wordt nogal eens het ondergeschoven kindje. Wij helpen u hier graag mee. Zodra wij uw huis in Assen leeghalen, kunt u uw aandacht volledig vestigen op de verhuizing en uw nieuwe woning. Ook wanneer er sprake is van overlijden van een naaste heeft u uw aandacht nodig voor hele andere zaken dan zijn of haar inboedel. U bent bezig met rouwverwerking en de uitvaart, maar het huis leeghalen moet ook gebeuren. Wij zorgen ervoor, dat u uw aandacht volledig bij de uitvaart en rouwverwerking kunt hebben en wij halen het huis in Assen van de overledene leeg.

Uw huis in Assen leeghalen?

Wilt u uw huis in Assen laten leeghalen? Heeft u vragen over de mogelijkheden bij De Vries Ontruimingen of wilt u graag een afspraak maken met een specialist van ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en helpen u vakkundig bij het leeghalen van uw huis.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken