Huisraad ontruiming door ervaren specialisten

Het ontruimen van een huis is een flinke klus. Bent u niet in de gelegenheid om dit te doen? Schakel dan een professional in. De Vries werkt met een scherp tarief en kan de klus snel voor u klaren. We starten we eerst met het bespreken van uw wensen en behoeften. We brengen in kaart wat er moet worden ontruimd, maken een plan van aanpak en komen met een offerte. Vervolgens spreken we een geschikte datum af waarop onze specialisten bij u langskomen om aan de slag te gaan met ontruiming van uw huisraad. U hoeft zelf niet aanwezig te zijn bij de ontruiming van uw huisraad. Als u niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn, dan kunnen onze specialisten uw huis volgens plan leeghalen en voor discrete afwerking zorgen.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Huisraad Ontruiming Door De Vries Woningontruiming

Persoonlijk eigendommen

Het komt regelmatig voor dat we tijdens de ontruiming van uw huisraad persoonlijke eigendommen tegenkomen. Hier gaan we zorgvuldig mee om en we houden u dan ook altijd op de hoogte. We zorgen ervoor dat deze spullen weer bij u terecht komen en kunnen daarnaast items van u overnemen. Nadat uw huisraad is ontruimd, stellen we samen met u de waarde vast. Het bedrag waar we op uitkomen kunnen we in mindering brengen op de offerte of uitbetalen.

Ervaring

Wij helpen ondernemers en particulieren al jaren bij het ontruimen van hun huisraad. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op kwaliteit, professionaliteit en efficiëntie. Onze specialisten maken een plan op maat voor de ontruiming van uw huisraad. Wij werken met persoonlijk contact, zodat wij onze diensten zo goed mogelijk kunnen aansluiten op uw wensen en de waarde van uw inboedel.

Overige diensten

Naast het ontruimen van uw huisraad biedt De Vries ook schoonmaakdiensten. Een huis dient vaak na ontruiming vaak netjes te worden achtergelaten. Om deze reden heeft De Vries het dienstpakket uitgebreid. Zo voeren wij schoonmaakwerkzaamheden uit, maar ook onderhoudswerkzaamheden en kleine klusjes. Wij laten het huis dat we ontruimen netjes en verzorgd achter.

Contact huisraad ontruiming

Bent u op zoek naar een partner voor de ontruiming van uw huisraad? Heeft u interesse in één van onze diensten of heeft u andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van De Vries Ontruiming. Wij helpen u graag verder en ondersteunen u waar nodig bij het ontruimen van uw huisraad.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken