Huis leeghalen Leeuwarden

Gaat u binnenkort verhuizen en moet uw huis leeggehaald worden? Heeft u een naaste verloren en moet zijn of haar inboedel uit het huis gehaald worden of heeft u een andere reden voor het leeghalen van uw woning? Dan helpen de specialisten van De Vries Ontruimingen u graag verder. Wij ondersteunen u in het leeghalen van uw huis in Leeuwarden en omgeving. Onze specialisten maken een plan op maat om uw huis in Leeuwarden vakkundig leeg te halen. Wij werken aan de voorkant met persoonlijk contact en niet met foto’s, zodat wij onze dienst zo goed mogelijk kunnen aansluiten op uw wensen en de (emotionele) waarde van de inboedel.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Huis leeghalen

Werkwijze van De Vries Ontruimingen

Uw huis leeghalen in Leeuwarden vraagt om de beste aandacht en gerichte 1-op-1 service. Daarom werken wij niet met foto’s van de ruimtes en inboedel, maar komen wij eerst persoonlijk bij u langs om uw wensen te bespreken, de inboedel te bekijken en de ruimtes te observeren. Op deze manier kunnen wij een concreet plan opstellen om uw huis in Leeuwarden leeg te halen. Op deze manier kunnen wij rekening houden met uw wensen en de (emotionele) waarde van de inboedel. Bovendien hoeft u zelf niet aanwezig te zijn, wanneer we uw huis in Leeuwarden leeghalen. Als u niet in de gelegenheid bent om aanwezig te zijn, dan kunnen onze specialisten uw huis volgens plan leeghalen en zorgen zij voor een discrete afwerking van de dienst.

Waarom uw huis leeghalen in Friesland?

Gaat u verhuizen en moet uw inboedel uit uw woning gehaald worden? Is er een naaste van u overleden en moet zijn of haar huis worden leeggehaald of heeft u een andere reden om uw huis te laten leeghalen? Dan helpen wij u graag verder. Zodra u gaat verhuizen, moet uw huidige huis vroeg of laat leeggehaald worden. Onze specialisten helpen u graag met het huis leeghalen in Friesland voor en tijdens de verhuizing. Zo kunt u zich richten op de belangrijke zaken tijdens het verhuizen en nemen wij het zware werk op ons, waar u niet over na wil en hoeft te denken. Ook wanneer een naaste van u is overleden, is het leeghalen van zijn of haar huis in Leeuwarden het laatste waar u aan denkt. U wilt zich kunnen richten op rouwverwerking en de uitvaart. Wij ondersteunen u hierbij. Wij komen discreet het huis van de overledene in Friesland leeghalen. Wij houden rekening met de inboedel en de (emotionele) waarde en gaan discreet om met eigendommen e.d. Zo kunt u zich richten op het belangrijke, terwijl wij voor u het lichamelijke werk op ons nemen.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming
Bedrijfsontruiming

Uw huis in Leeuwarden leeghalen?

Wilt u uw huis in Leeuwarden (laten) leeghalen? Moet het huis van een naaste leeggehaald worden of heeft u andere vragen of idee├źn? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van De Vries Ontruimingen. Wij helpen u graag verder en ondersteunen u waar nodig in het leeghalen van uw huis in Leeuwarden.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken