Persoonlijke spullen na de woningontruiming in Hoogeveen

Uit ervaring weten wij dat er tijdens de woningontruiming vergeten persoonlijke eigendommen opduiken. Wij brengen u te allen tijde op de hoogte van deze spullen. Wij bewaren deze spullen, totdat u weet wat ermee kan gebeuren. Logischerwijs kunt u de spullen van ons krijgen. Ook nemen wij in overleg (delen van) de inboedel over als u dat wilt. De afgesproken prijs wordt verrekend met de offerte of wordt aan u uitbetaald. Deze spullen bieden wij vervolgens te koop aan in onze eigen winkel.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Ontruimde woningen

Meer dan alleen woningontruimingen in Hoogeveen

U kunt De Vries Woningontruiming voor meer inschakelen dan alleen uw woningontruiming in Hoogeveen. Wij helpen u ook graag met het ontruimen van uw bedrijf. Gaat uw bedrijf verhuizen of is er sprake van een faillissement? Dan helpen wij u graag met de ontruiming van uw bedrijf. Ook voeren wij kleine klusjes in en om uw woning uit. Denk hierbij aan opruimwerk in de tuin, bij u op zolder, in de berging of in de garage. Met De Vries Woningontruiming heeft u altijd een opgeruimd huis of een netjes ontruimde woning of kantoor.

Wij helpen u graag

Heeft u hulp nodig bij de woningontruiming in Hoogeveen? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen over onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord over de woningontruiming in Hoogeveen en meer.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken