Persoonlijke eigendommen na de woningontruiming in Emmen

Wij spreken uit ervaring als wij zeggen, dat er vaak persoonlijke spullen opduiken tijdens een ontruiming. Mochten wij tijdens de ontruiming van uw woning persoonlijke spullen van u aantreffen, dan nemen wij deze in bewaring en nemen wij contact met u op. Als u de eigendommen terug wilt hebben, is dat mogelijk. Ook kunnen wij in overleg met u (een deel van) de inboedel overnemen. Het bedrag wat hiermee gemoeid is, kunnen wij uitbetalen of in mindering brengen op de offerte. Uw spullen komen dan terecht in onze winkel.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woningontruiming Emmen door De Vries

Woningontruiming in Emmen en meer

De Vries woningontruiming gaat verder dan alleen woningontruiming in Emmen. Wij bieden ook schoonmaakdiensten aan bij u thuis. Tevens voeren wij kleine opruimklussen aan. Denk hierbij aan het opruimen van de berging, garage, tuin of zolder. Ons werkgebied voor woningontruimingen en klussen beperkt zich niet tot Emmen. Wij zijn actief in Drenthe, Friesland en Groningen. Ook helpen wij met het ontruimen van bedrijven. Wilt u met uw bedrijf verhuizen, stopt uw bedrijf of is er sprake van faillissement? Dan kan De Vries Woningontruiming u helpen met de ontruiming.

De Vries Ontruiming staat voor u klaar

Uw woning ontruimen is – zeker zonder de juiste middelen – een enorme opgave. De Vries Woningontruiming is zich daar terdege bewust van. Wij helpen u graag met uw woningontruiming in Emmen. Wij zorgen ervoor, dat u van A tot Z wordt geholpen met alle klussen rondom de ontruiming. Wij nemen uw wensen en behoeften door, komen kijken bij uw woning en bekijken alle spullen die ontruimd moeten worden. Op basis van onze bevindingen en uw wensen en behoeften maken wij een plan van aanpak en komen wij met ons voorstel. Zodra wij met u een overeenstemming hebben bereikt over het voorstel spreken we de datum van de ontruiming af. Op dat moment komen onze specialisten bij u thuis om de uw woningontruiming in Emmen uit te voeren.

Bent u op zoek naar de geschikte partner voor woningontruiming in Emmen en omstreken? Zoek niet verder. De Vries Woningontruiming helpt u van A tot Z met alle klussen die hierbij komen kijken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij De Vries Woningontruiming? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken