Persoonlijke spullen na de woningontruiming Meppel

Uit ervaring weten wij dat er met regelmaat persoonlijke spullen opduiken tijdens een woningontruiming. Wij zorgen ervoor dat deze spullen in eerste instantie goed bewaard worden. Ook nemen wij contact met u op om te bespreken wat er moet gebeuren met deze spullen. Uiteraard kunt u de spullen krijgen van ons. Tevens nemen wij in overleg (delen van) de inboedel over. De afgesproken prijs voor deze spullen wordt in mindering gebracht op de offerte of krijgt u uitbetaald. Wilt u ons inschakelen voor woningontruiming in Meppel? Plan dan gelijk een afspraak in!

Afspraak maken

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woningontruiming Meppel en omgeving

Meer dan alleen woningontruiming Meppel

De Vries Woningontruiming voert meer werkzaamheden uit dan alleen de woningontruiming in Meppel. U kunt bij ons ook terecht voor de ontruiming van uw bedrijf. Is uw bedrijf failliet of gaat u verhuizen? Geen zorgen, wij helpen bij de ontruiming van uw bedrijf. Tevens voeren wij kleine werkzaamheden uit in en om uw huis. Denk hierbij aan opruimwerk in uw tuin, op zolder, in de garage of de berging. Met De Vries Woningontruiming wordt u gehele woning netjes ontruimd, dan wel opgeruimd. U kunt ons niet alleen inschakelen in Meppel. Wij zijn werkzaam in heel Friesland, Groningen en Drenthe.

De Vries Woningontruiming is uw specialist

Er komt veel kijken bij een woningontruiming in Meppel. De Vries Woningontruiming weet dat als geen ander. Een woningontruiming vraagt om de juiste middelen en gespecialiseerde handen. Wij helpen u hier graag bij. De Vries Woningontruiming helpt van A tot Z met uw woningontruiming. Eerst komen wij in contact met u. Wij willen de wensen in behoeften van u in kaart brengen en inventariseren alle spullen die ontruimd moeten worden. Vervolgens maken wij een plan van aanpak en komen wij met ons voorstel bij u. Daarna bespreken wij het voorstel en zodra er een akkoord bereikt is, spreken we een datum af voor de woningontruiming in Meppel. Op de afgesproken datum komen onze specialisten u helpen met de ontruiming.

Bent u op zoek naar ondersteuning voor een woningontruiming in Meppel? Heeft u vragen over de mogelijkheden of bent u benieuwd naar andere diensten van ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Plan een afspraak in!