Persoonlijke spullen na de woningontruiming in Meppel

Uit ervaring weten wij dat er met regelmaat persoonlijke spullen opduiken tijdens een woningontruiming. Wij zorgen ervoor, dat deze spullen in eerste instantie goed bewaard worden. Wij nemen contact met u op om te bespreken wat er moet gebeuren met deze spullen. Uiteraard kunt u de spullen krijgen van ons. Tevens nemen wij in overleg (delen van) de inboedel over. De afgesproken prijs voor deze spullen wordt in mindering gebracht op de offerte of krijgt u uitbetaald.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Ontruimde woningen

Meer dan alleen woningontruiming in Meppel

De Vries Woningontruiming voert meer werkzaamheden uit naast de woningontruiming in Meppel. Ook kunt u bij ons terecht voor de ontruiming van uw bedrijf. Is uw bedrijf failliet of gaat u verhuizen? Geen zorgen, wij helpen bij de ontruiming van uw bedrijf. Tevens voeren wij kleine werkzaamheden uit in en om uw huis. Denk hierbij aan opruimwerk in uw tuin, op zolder, in de garage of de berging. Met De Vries Woningontruiming wordt u gehele woning netjes ontruimd, dan wel opgeruimd. U kunt ons niet alleen inschakelen in Meppel. Wij zijn werkzaam in heel Friesland, Groningen en Drenthe.

De Vries Woningontruiming is uw specialist

Bent u op zoek naar ondersteuning voor de woningontruiming in Meppel? Heeft u vragen over de mogelijkheden of bent u benieuwd naar andere diensten van ons? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming