Wanneer woning leeghalen?

Een woning leeghalen kan verschillende aanleidingen hebben. U kunt ons inschakelen wanneer een naaste van u is overleden en de inboedel van hem of haar ontruimd mag worden. Ook kunt u ons inschakelen wanneer u verhuisplannen heeft. Wij ruimen uw inboedel op wanneer u niet in de gelegenheid bent om dit zelf te doen.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
Woning leeghalen

Woning leeghalen na overlijden

Wanneer een naaste van u komt te overlijden, is mogelijk het laatste waar u aan denkt ‘het leeghalen van de woning’. Wij staan u graag bij in deze moeilijke tijden om deze last op ons te nemen. U kunt ons inschakelen om de woning leeg te halen in geval van overlijden. Wij dragen onze verantwoordelijkheid en zorg voor de dierbare spullen van uw naaste. Ook de inboedel zal vanuit onze expertise zorgvuldig ontruimd worden, zodat de gehele huisraad nog altijd in topconditie zal blijven.

Ik kan zelf niet mijn woning leeghalen

Wanneer u zelf niet in staat bent om uw woning leeg te halen, dan kunt u ons inschakelen. Wanneer er sprake is van tijdsgebrek of fysiek ongemak staan wij u graag bij. Wij zijn flexibel in de planning en kunnen uw woning leeghalen wanneer het u schikt in de planning. Bent u zelf slecht ter been of heeft u ander fysiek ongemak? Geen zorgen, wij nemen de volledige last van het leeghalen van uw woning over. Wij komen graag bij u langs om de huisraad te bekijken, zodat wij een plan op maat kunnen maken voor het ontruimen van uw woning.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken met ons? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord of plannen graag een afspraak in. Uw woning leeghalen is nog nooit zo goed verlopen als met De Vries Ontruiming.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken