Ontruiming Leeuwarden

Bent u op zoek naar een professionele partij voor de ontruiming van uw huis of pand in Leeuwarden? Dan bent u bij De Vries Ontruiming aan het juiste adres. Wij hebben al jaren ervaring met het ontruimen van woningen en panden. De Vries Ontruiming kiest voor een duidlelijke aanpak. Naast ontruiming in Leeuwarden, verrichten wij ook werkzaamheden in de regio Groningen en Drenthe. Bent u van plan om een externe partij in te schakelen voor een ontruiming? De Vries Ontruiming komt vrijblijvend bij u langs. Samen kijken we naar wat er ontruimd moet worden. Daarna maken wij een inschatting van de werkzaamheden en ontvangt u een offerte. Op deze wijze weet u precies waar u aan toe bent.

Onze voordelen
 • Discreet en zorgvuldig
 • Inclusief eindschoonmaak
 • Laagdrempelig
 • Ontzorging van A tot Z
Schoonmaak na bedrijfsontruiming - De Vries Ontruiming

De Vries Ontruiming in Leeuwarden inschakelen

De redenen om een pand of een woning te ontruimen zijn verschillend. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een faillissement. Andere redenen kunnen zijn:

 • Bij een bedrijfsbeĆ«indiging;
 • Bij verhuizing;
 • Na brand- of waterschade;
 • Of bij nieuwbouw van bedrijven.

Er kan sprake zijn van een beƫindiging van een huurcontract bij de ontruiming van een pand in Leeuwarden. De Vries Ontruiming biedt naast het ontruimen van uw bedrijfspand ook de mogelijkheid om het bedrijfspand schoon te maken. Dit kan bijvoorbeeld na de oplevering van een nieuw bedrijfspand uitgevoerd worden.

Woningontruiming in Leeuwarden

Ook het ontruimen van een woning kan verschillende redenen hebben, zoals:

 • Bij een verhuizing;
 • Na een overlijden;
 • Of bij het verhuizen naar een wooncentrum.

Bij De Vries Ontruiming bieden wij verschillende vormen van ontruiming aan in Leeuwarden. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld boedelontruiming. Het gaat hierbij om het weghalen van meubilair. Heeft u nog schoonmaakwerkzaamheden? Dan zijn die voor uw eigen rekening. Ook kunt u ervoor kiezen om de woning door ons schoon te laten maken. Zo hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming
uitruiming Friesland

Wij nemen uw inboedel over

Naast ontruiming in Leeuwarden bieden wij tevens de mogelijkheid om uw inboedel over te nemen. Dit doet De Vries Ontruiming vanzelfsprekend in overleg met u. Wij stellen de waarde van de inboedel vast na het ontruimen van uw woning. Dit doen we met behulp van onze ervaren taxateurs. Wij kunnen u het bedrag waar de taxateurs op uitkomen uitbetalen, maar we kunnen dit bedrag ook in mindering brengen op de offerte. Wil u uw inboedel laten opkopen, maar wel zeker weten dat uw inboedel een goede bestemming krijgt? Wij helpen u met de verkoop via kringloopwinkels en andere tweedehands zaken.

Contact voor ontruiming in Leeuwarden

Heeft u nog vragen op het gebied van ontruiming in Leeuwarden? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij De Vries Ontruiming? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij de ontruiming van uw ruimte of bij het verkopen van uw inboedel.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken