Ontruiming Groningen

Bent u op zoek naar een partij voor ontruiming in Groningen? Dan bent u bij De Vries Ontruiming aan het juiste adres. Wij hebben al jaren ervaring met het ontruimen van werkpanden en woningen. De Vries Ontruiming kiest voor een duidelijke aanpak. Naast Groningen zijn wij ook werkzaam in Friesland en Drenthe. Bent u van plan om een bedrijf in te schakelen voor een ontruiming? Wij komen vrijblijvend bij u langs. We bekijken samen wat er ontruimd moet worden. Vervolgens maakt De Vries Ontruiming een inschatting van de werkzaamheden voor de ontruiming bij u in Groningen en ontvangt u een offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Onze voordelen
 • Discreet en zorgvuldig
 • Inclusief eindschoonmaak
 • Laagdrempelig
 • Ontzorging van A tot Z
Ontruiming Groningen Door De Experts Van De Vries Woningontruiming

De Vries Ontruiming in Groningen inschakelen voor bedrijven

De redenen om een bedrijfspand of een te ontruimen zijn verschillend. Denk bijvoorbeeld aan een faillissement. Andere redenen kunnen zijn:

 • Bij een bedrijfsbeëindiging;
 • Bij verhuizing;
 • Na brand- of waterschade;
 • Of bij nieuwbouw van bedrijven.

Bij de ontruiming van een bedrijf in Groningen kan ook sprake zijn van een beëindiging van een huurcontract. Wij bieden naast het ontruimen van uw bedrijfspand ook de mogelijkheid om het bedrijfspand schoon te maken. Dit gebeurt dan bijvoorbeeld na de oplevering van een nieuw bedrijfspand. Zo is de ontruiming in Groningen een complete dienst.

Woningontruiming in Groningen

Het ontruimen van een woning kan ook diverse redenen hebben, zoals:

 • Bij een verhuizing;
 • Na een overlijden;
 • Bij het verhuizen naar een wooncentrum.

Wij bieden verschillende vormen van ontruiming aan in Groningen. Bijvoorbeeld een inboedelontruiming. Hierbij kunt u denken aan het weg halen van meubilair. Zijn er nog schoonmaakwerkzaamheden? Dan betaalt u die zelf. U kunt er ook voor kiezen om de woning door ons schoon te laten maken: zo hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken bij de ontruiming in Groningen.

Ontruiming Groningen Voor Een Verhuizing

De Vries ontruiming neemt uw inboedel over

Naast de ontruiming van uw woning of bedrijfspand in Groningen, kunt u bij ons uw inboedel verkopen. Dit doet De Vries Ontruiming vanzelfsprekend altijd in overleg met u. De waarde stellen wij vast na het ontruimen van uw woning of bedrijfspand. Dit doen we met behulp van onze ervaren taxateurs. Het bedrag waar de taxateurs op uitkomen, kunnen wij aan u uitbetalen of in mindering brengen op de offerte. Wilt u uw inboedel niet laten opkopen, maar wel zeker weten dat het een goede bestemming krijgt? De Vries Ontruiming helpt u met de verkoop via kringloopwinkels en andere tweedehands zaken. Zo is ook de inboedel geen probleem bij de ontruiming in Groningen.

Contact ontruiming Groningen

Heeft u nog vragen omtrent ontruiming in Groningen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die De Vries Ontruiming u te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij de ontruiming van uw woning of bij het verkopen van uw inboedel.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken