Ontruiming Friesland

Een persoonlijke aanpak, daar kiest De Vries Ontruiming voor. Geheel vrijblijvend komen wij bij u langs om te kijken welk pand of huis ontruimd moet worden. Het ontruimen van een woning of pand is een grote klus waar u tegenop kunt zien. Het neemt veel tijd in beslag en het werk is zwaar. Dit begrijpen wij helemaal. De Vries Ontruiming staat voor u klaar om u de ontruimingsklus uit handen te nemen. U kunt ons voor elke vorm van ontruiming inschakelen in Friesland.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
ontruiming Friesland

Waarom ontruiming in Friesland?

Om verschillende redenen kan een pand of een woning worden ontruimd. Hierbij kunt u denken aan het ontruimen van een huis door een overlijden, het verhuizen of het verhuizen naar een wooncentrum. Bij een bedrijfsontruiming kunt u denken aan bijvoorbeeld een verhuizing, nieuwbouw, na brand- of waterschade of bedrijfsbeëindiging. Bij ons kunt u kiezen voor een boedelruiming. Alleen het meubilair wordt hierbij uit de woning gehaald. Ook kunt u de keuze maken om de woning door De Vries Ontruiming in Friesland te laten schoonmaken. Op deze wijze hoeft u helemaal niet meer om te kijken naar de woning.

Schoonmaak na ontruiming in Friesland

Als u de sleutel van uw huurwoning inlevert, vindt voor deze overhandiging een inspectieronde plaats. De verhuurder eist naast de ontruiming van de woning in Friesland, in de meeste gevallen ook dat de woning schoon wordt opgeleverd. Wij zijn gespecialiseerd in het schoon en smetvrij opleveren van woningen. Bovendien helpt De Vries Ontruiming graag met schoonmaakdiensten en indien gewenst zelfs bij uw tuin- en onderhoudswerkzaamheden. Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van ontruiming en schoonmaak van uw woning of pand? Maak dan gerust een afspraak. De specialisten van De Vries Ontruiming kijken samen met u waar wij u bij kunnen helpen.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming
ontruiming-friesland

Inboedel opkopen

Ook voor het verkopen van de inboedel kunt u terecht bij De Vries Ontruiming in Friesland. Het verkopen van de inboedel is alleen mogelijk in combinatie met een ontruiming in Friesland. Wij nemen in overleg de inboedel van u over. Na het ontruimen stellen wij de waarde vast. Door onze taxateurs worden uw spullen naar waarde geschat. Bij ons heeft u de mogelijkheid om het bedrag uitbetaald te krijgen of we brengen het bedrag in mindering op de offerte.

Contact De Vries Ontruiming

Heeft u nog vragen op het gebied van ontruiming in Friesland of omgeving? Wilt u weten wat wij voor u kunnen beteken of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij hebben bij uw pand of woning? Neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak. Wij denken graag met u mee.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken