De Vries voor professionele huisontruiming in Groningen

Veel klanten schakelen De Vries Woningontruiming in als zij niet in staat zijn om het huis zelf te ontruimen of simpelweg hier geen tijd voor hebben. Geldt dit ook voor u? Laat de specialisten van De Vries  kosteloos en vrijblijvend langskomen  voor een inventarisatie. Wij kijken wat er moet gebeuren en maken op basis hiervan een offerte op. Wij werken met scherpe tarieven, om huisontruiming in Groningen zo betaalbaar en daarmee toegankelijk mogelijk maken. Naast Groningen zijn wij ook werkzaam in Friesland en Drenthe.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z

Voor ontruiming, onderhoud en het schoonmaken van uw huis in Groningen

Als uw huis in Groningen in ontruimd is het wel zo prettig dat deze schoon en verzorgd wordt achtergelaten. De Vries ontruiming biedt dan ook schoonmaakdiensten aan. Tevens kunnen we onderhoud uitvoeren en kleine klusjes doen. Ook kunnen we u helpen bij het opruimen en opschonen van uw garage, tuin, zolder of berging.

Huisontruiming Groningen door experts

De Vries denkt met u mee: huisontruiming Groningen

Het gebeurt regelmatig dat we persoonlijke spullen tegenkomen tijdens de huisontruiming in Groningen. Als professioneel ontruimingsbedrijf gaan we hier zorgvuldig en professioneel mee om. We bewaren deze spullen en geven het af bij u of een familielid. Wat moet worden ontruimd voeren we op milieuvriendelijke wijze af naar de daarvoor bestemde plek.

Contact huisontruiming Groningen

Heeft u nog vragen omtrent huisontruiming in Groningen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die De Vries Ontruiming u te bieden heeft? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij de ontruiming van uw huis of bij het verkopen van uw inboedel.


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Afspraak maken