Inboedel van het huis ontruimen na overlijden

Wanneer u het huis moet ontruimen na het overlijden, hoort daar ook het opruimen van de inboedel bij. De Vries Woningontruiming zorgt ervoor dat alle kostbare spullen zorgvuldig worden opgeruimd. De inboedel wordt op duurzame wijze opgeruimd. Het afval deponeren we op een milieuvriendelijke manier op de daarvoor bestemde locaties. Wanneer het gaat om de ontruiming van een huis in een woonzorgcentrum, moet de ontruiming vaak op zeer korte termijn plaatsvinden. Dit komt omdat er dan wettelijke bepalingen meespelen. Ook in dit geval schakelen wij snel en kunnen wij u bij het ontruimen van het huis na overlijden zoveel mogelijk ontlasten.

Onze voordelen
  • Discreet en zorgvuldig
  • Inclusief eindschoonmaak
  • Laagdrempelig
  • Ontzorging van A tot Z
inboedel opruimen

Inboedel overnemen

Wilt u zelf (een deel van) de inboedel van de overledene niet bewaren? Dan kunnen wij in overleg de inboedel (deels) van u overnemen. Wanneer het huis is ontruimd, stellen we samen met u de waarde vast. Het bedrag waar onze taxateurs op uitkomen, kunnen wij aan u uitbetalen of in mindering brengen op de offerte. Wilt u de inboedel van uw dierbare niet laten opkopen, maar wel zeker weten dat het een goede tweede bestemming krijgt? Dan kunnen we u ook helpen met de verkoop via kringloopwinkels of tweedehandszaken.

Schoonmaak huis ontruimen na overlijden

Wij bieden u ook de keuze om het huis schoon te laten maken na het ontruimen na het overlijden. Voor de oplevering van een huurwoning wordt bijvoorbeeld vaak gevraagd de woning leeg en schoon achter te laten. Bij De Vries Woningontruiming zorgen wij ervoor dat het huis schoon en smetvrij wordt opgeleverd. Wij begrijpen dat het ontruimen van een huis na het overlijden van een dierbare een taak is waar u tegenop ziet. Onze werknemers staan voor u klaar tijdens deze voor u emotioneel zware taak. Neem in alle rust contact met ons op om de situatie te bespreken. Wij plannen een persoonlijke afspraak in en komen langs bij u op locatie. Na de afspraak ontvangt u van ons een geheel vrijblijvende offerte.

Huis ontruimen na overlijden en meer

U kunt ons het huis laten ontruimen na overlijden van een dierbare wanneer u daar klaar voor bent. Maar is er een andere reden tot het ontruimen van een woning of pand? Ook in dat geval kunt u De Vries Woningontruiming inschakelen. Wij ontruimen gehele bedrijven, maar staan ook klaar voor uw minder uitgebreide klussen. Wij ruimen uw bedrijfspand op na een brand of waterschade, verkopen uw inboedel wanneer u dat wenst en doen zelfs tuinwerkzaamheden. Onze medewerkers zorgen dat de woonontruiming zorgvuldig wordt uitgevoerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Verhuisdozen Ontruiming Dozen Bedrijsontruiming

Wilt u onze hulp bij het ontruimen van een woning?

Maak een afspraak